1
Fudbal

FOTO: FSS

SADA JE JASNO: Srbija saznala protivnika u baražu Lige nacija za odlazak na EURO!

Objavljeno: 15.11.19 u 23:58

U slučaju da kroz kvalifikacije i poslednje kolo Srbija ne obezbedi plasman, imaće ‘drugu šansu’ kroz baraž Lige nacija i danas je saznala ime eventualnog rivala.

I dalje traje nada da bi Portugalija mogla da kiksne u poslednjem kolu protiv Luksemburga, te da bi Srbija pobedom nad Ukrajinom na stadionu ‘Rajko Mitić’ zauzela mesto na Evropskom prvenstvu, takav scenario, objektivno, nije preterano realan.

Stoga bi ‘orlovi’ imali drugu šansu kroz baraž Lige nacija, a večeras je postalo jasno da bi u polufinalu tamo igrali protiv selekcije Norveške.

Norvežani su danas definitivno izgubili šansu da se putem kvalifikacija plasiraju na EP i čekali bi Srbiju u eventualnom polufinalu, dok bi u drugom igrali Škotska protiv Bugarske.

Samo pobednik ovog baraž turnira, dakle jedna od četiri reprezentacije, bi se plasirala na EURO 2020 koji će se igrati u 12 evropskih gradova, a to su: Rim, Bilbao, Minhen, London, Amsterdam, Dablin, Glazgov, Sankt-Peterburg, Baku, Budimpešta, Bukurešt, Kopenhagen.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter