2
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić

PLAN NAPRAVLJEN: Dve faze priprema Crvene zvezde, formula se ne menja!

Objavljeno: 15.11.19 u 10:10

Fudbalski klub Crvena zvezda napravio je plan priprema i on će se kao i do sada sastojati od dve faze, jedne na ‘rajskom ostrvu’, druge u Turskoj.

U Crvenoj zvezdi već misle i na 2020. godinu, a kako saznaje HotSport skockan je plan priprema posle zimskog raspusta, koji startuje od 15. decembra. Načelno, crveno-beli će startovati u Beogradu drugog dana Božića i posle uvodnih pregleda i testova uz laganih nekoliko treninga „zagrevanja“, sledi selidba na Kipar. U Pafosu nije za sada planiran trening meč, već desetak dana rada na sticanju kondicije, uigravanju i taktici. Povratak je planiran 21. januara sa kratkim zadržavanjem kod kuće.

Već 24. januara sledi selidba u Antaliju na dve nedelje do 7. februara, a ostaje da organizator utanači pet test utakmica za glancanje forme pred drugi deo sezone koja na našim terenima startuje 15.februara i prvi ispit je gostovanje Čukarickom na Banovom brdu.

Sad ostaje da se vidi sa kim će Crvena zvezda u Beleku odmeriti snage, to jest koji će ruski ili ukrajinski gigant izaći na megdan crveno-belima. Takođe, ostaje da se vidi hoće li to biti generalna proba za proleće u Evropi, a to će se možda već znati krajem novembra kada u okviru 5. kola Lige šampiona u Beograd stiže Bajern Minhen. Druga ‘karta’ za proleće u Evropi je 6. kolo Lige šampiona i gostovanje Olimpijakosu u Atini 11. decembra.

0
0

2 Komentara

  1. Srce boli zbog surove i nevesele stvarnosti u kojoj se nalazi Zvezda u grupnoj fazi LŠ, gde služimo kao bokserski džak za zapadno evropske klubove! Na nama se istresaju, vežbaju se i smatraju nas nedoraslim sparing partnerom. Zvezda u grupnoj fazi LŠ za njih dođe kao neka roba sa greškom! Do sada imamo sledći bilans 3 data gola uz 14 primljenih a predstoje nam još dve utakmice, protiv Bajerna u Beogradu i Olimpijakosa u Atini! Interesna grupa koja vodi Zvezdu je trebala sve da učini da se u ove dve preostale utakmice ne obrukamo a oni nisu ni prstom mrdnuli, jednostavno su prežalili Zvezdin ststus i već misle kako će se baškariti na “rajskom ostrvu”. Ko zna šta će se sve izdešavati do odlaska na “rajsko ostrvo”?! Valjda neće na pripreme ići neki sporaći i ovi nedorasli “kapitalci”, sa ovim trenerom koji nije sposoban da u Zvezdi uspostavi savremenu evropsku igru!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ražanj spreman a zec u šumi! Kakve su ovo gluposti koje dolaze iz Zvezde, navodno su napravili plan priprema a sve je neizvesno! Još uvek se ne zna ko će biti novi trener u Zvezdi a uprava bez novog trenera ne može sama odlučivati o pripremama niti o igračkom kadru, jer u tom slučaju novi trener bi bio lutka na koncu! Što se tiče ovog aktuelnog trenera Milojevića, njemu su odbrojani sati u Zvezdi posle još dva debakla koja nam slede u LŠ, protiv Bajerna i Olimpijakosa! Jednostavno, nije se dokazao!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter