Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da su narušeni odnosi u FK Vojvodina na relaciji trener-sportski direktor.

Za novosadski ‘Dnevnik’ Nenad Lalatović je govorio o dešavanjima na ‘Karađorđu’, tačnije o spekulacijama o sukobu sa Nikolom Lazetićem.


– Ne bih da komentarišem to da li postoji konflikt između sportskog direktora i mene. Ružno bi bilo da ja pričam o njegovom radu, neka o tome govore vodeći ljudi iz kluba. O mom radu svedoče rezultati, a oni kažu da smo drugoplasirani tim na tabeli. Vojvodina ponovo postaje hit, a menadžeri su posle dužeg perioda zatišja ponovo počeli da se interesuju za njene igrače – počeo je Nenad Lalatović.

Trener ‘stare dame’ je dodao da igraju samo oni koji zasluže radom na treninzima.

– Postoje pojedinci u timu koji nisu zadovoljni time koliko igraju, a što im je možda neko obećao. Kod mene igraju samo oni koji to zasluže. Čvrst sam karakter, pošten i častan čovek, trener sam koji nikada za 11 godina, koliko se bavim ovim poslom, nije dobio otkaz – rekao je Lalatović.

Ponovo se dotakao sportskog direktora Nikole Lazetića.

– Najbitnije mi je to što ekipa ima željene rezultate i što se nalazimo na jako dobrom putu da ispunimo cilj i ponovo zaigramo u Evropi. Raduje me što se u našoj svlačionici sada čuje pesma i što osećam podršku i ljubav velike većine igrača. Što se sportskog direktora tiče, valjda nije zadovoljan tim što smo drugoplasirani i što ostvarujemo ono što smo obećali. Znam da ću da uradim sve što je u mojoj moći da na kraju lige tako i bude, znam koji je moj zadatak i veurjem da će naša Voša ponovo da se nađe među ekipama koje će igrati u evropskoj konkurenciji – zaključio je Nenad Lalatović.