0
Domaći fudbal

‘CRVENO-BELO VEČE’: Crvena zvezda u Brčkom!

Objavljeno: 15.11.19 u 15:10

Delegacija fudbalskog kluba Crvena zvezda ugošćena je u Brčkom gde je juče održano „Crveno-belo veče“ u ovom gradu.

Fudbaleri Crvene zvezde kao i rukovodstvo kluba juče su posetili Brčko, grad u Republici Srpskoj gde je održano prvo „Crveno-belo veče“. Poznato je da je Republika Srpska prostor na kome se nalazi veliki broj navijača crveno-belih. Osam do sada održanih „Crveno-belih večeri“ u Bijeljini dokaz je velike ljubavi i povezanosti između Crvene zvezde i navijača sa tog prostora.

Nedavno osnovan klub navijača Crvene zvezde iz Brčkog organizovao je prvi put ovu manifestaciju u svom gradu. Udruženje navijača iz ovog grada ugostilo je delegaciju kluba koju je predvodio predsednik Svetozar Mijailović. Proslavi su prisustvovali i prvotimci, kapiten Marko Marin i Milan Gajić koje je preko petsto navijača iz Brčkog i okoline dočekalo sa oduševljenjem i skandiranjem.

Proslavu su svojim prisustvom uveličali i nekadašnji igrači, Kule Aćimović potpredsednik našeg kluba, Ratomir Dujković predsednik Skupštine kao i Stanislav Karasi legenda Crvene zvezde. Tokom dana, veterane Crvene zvezde i klupsko rukovodstvo na najlepši način ugostio je gradonačelnik Siniša Milić. Zvezdini velikani složili su se da su navijači ono što čini Crvenu zvezdu najvećim klubom u regionu i da se ovakva tradicionalna okupljanja nešto što održava zajedništvo svih ljubitelja „crveno-belih“.

FOTO: FK Crvena zvezda

Fenomenalna atmosfera prenela se iz Gradske kuće u salu gde su naši navijači organizovali proslavu. Pored mnogobrojnih navijača Crvene zvezde iz Brčkog, bio je prisutan i veliki broj pristalica našeg kluba iz brojnih gradova Republike Srpske i regiona. Posebno oduševljenje izazvali su igrači Crvene zvezde, naročito kapiten Marko Marin koji je iskoristio priliku da uživa sa najmlađim zaljubljenicima u crveno-bele boje. Naravno, nisu izostale zastave, navijačke pesme i najlepše želje za Zvezdino proleće. Pevalo se dugo u noć, a obe strane su otišle zadovoljne, pune prelepih utisaka sa željom da ovako emotivnih susreta u budućnosti bude što više i u drugim gradovima regiona.

Kapiten Marko Marin nije krio oduševljenje zbog manifestacije koja je organizovana kao i veličine količine ljubavi navijača prema našem klubu:

– Izuzetno sam srećan što smo iskoristili pauzu zbog reprezentativnih obaveza da posetimo jednu ovakvu manifestaciju. Mnogo nam znači kada vidimo koliku podršku imamo i van granica Srbije. Veoma sam ponosan što kraj odakle potičem pruža ovakvu podršku našem klubu. Često napominjem da je Republika Srpska crveno-bela i to se večeras i pokazalo. Zahvalio bih se navijačima na prelepom dočeku i nadam se da se vidimo uskoro na istom mestu – poručio je Marko Marin.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter