0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

SRCE U ROMI, A CILJ U SRBIJI – SADIK: Savi dugujem mnogo pomaže mi na terenu i u životu!

Objavljeno: 14.11.19 u 19:29

Dolaskom Umara Sadika u Partizan pojedini navijači pitali su se hoće li Nigerijac uspeti da zameni Rikarda Gomeša, ubrzo je odgovorio na terenu.

S obzirom da je na pozajmici iz Rome ne iznenađuje što se njegove igre u Partizanu prate i u Italiji. Napadač Partizana govorio je za ‘Gazetu delo Sport

Sadik je letos stigao u Partizan na jednogodišnju pozajmicu iz Rome, a brzo je pokazao da su crno-beli doveli pravo pojačanje.

– Cilj mi je u Srbiji, a srce u Rimu. Ovde imam kontinuitet igara koji mi je nedostajao. Na srpskom jeziku sam naučio nekoliko reči, ali komuniciramo na engleskom. Savi dugujem mnogo, pomaže mi ne samo na terenu, nego i u životu – ističe Sadik.

Sadik je  rekao da u Beogradu nije sam, već da mu društvo pravi nekadašnji saigrač i zemljak Abdulahi Nura.

-Ovde je da mi pravi društvo. I on je igrao fudbal, ali je prestao u aprilu 2019. zbog problema sa srcem. Bio je fenomen, najsnažniji igrač. Svuda smo igrali zajedno od Rome do Peruđe. Ali, posle prekida karijere prestao je da ide na utakmice, teško mu pada što ne može da igra fudbal. Oporavlja se, a ja sam tu da ispunim san i za njega i za sebe poručio je Sadik. 

Italijane je zanimalo i kakav je doživljaj Sadika o večitom derbiju.

– Ovde u Beogradu karte za derbi planu čim izađe raspored za sezonu. Navijanje je vrelo i toliko žestoko da ponekad ne mogu da dozovem saigrače na terenu da mi dodaju loptu od buke – rekao je Sadik 

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter