3
Fudbal

FOTO: Instagram / fudbalskisavezsrbije

NOVA POBEDA: Tumbaković proba kapitena Srbije u novoj ulozi!

Objavljeno: 14.11.19 u 10:45

Očekuje se da Aleksandar Kolarov igra na poziciji štopera, a pored leve aut-linije biće Filip Mladenović.

Cilj Srbije je pobeda, da se deci do 14 godina koja imaju pravo da budu zbog kazne UEFA na tribinama stadiona ‘Rajko Mitić’ od 20:45h časova, ulepša predstava i finiš kvalifikacija za EURO 2020. godine odradi po meri.

U goste dolazi Luksemburg, koga smo pobedili na njihovom terenu sa 3:1, a selektor Ljubiša Tumbaković sprema nekoliko iznenađenja u startnoj postavi.

Kao desni bek trebalo bi da nastupi Nemanja Miletić, a izgleda da je spremna ‘nova’ uloga za kapitena Aleksandra Kolarova na mestu štopera, dok će pored leve aut linije nastupiti Filip Mladenović.

U ekipu se posle dva propuštena meča vraća Dušan Tadić, a očekuje se da priliku dobiju Nemanja Maksimović i Luka Milivojević u veznom redu. Pobeda za ‘orlove’ je imperativ i zagrevanje za nedelju, kada u goste dolazi ‘dužnik’ Ukrajina.

Projektovan sastav Srbije: Dmitrović, Miletić, Milenković, Kolarov, Mladenović, Nemanja Maksimović, Milivojević, Tadić, Ljajić, Milinković-Savić, Mitrović.

0
0

3 Komentara

  1. Ekipa koja u timu ima kostur igraca Kolarova, Matica, SMS, Tadica i Mitrovica a ne prodje grupu onda je samo krivica trenera.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kako ćemo bez Gobelje??? Ha ha čemu se mi nadamo, mislimo da smo fudbalska nacija a 20 godina nismo bili na evropskom, kakav crni nacionalni stadion, treba porušiti i ove što postoje i graditi sale, bazene, teniske terene…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter