1
Fudbal

FOTO: FSS

ALEKSANDAR MITROVIĆ: Pobeda protiv Luksemburga daje nadu da se nečemu nadamo…

Objavljeno: 14.11.19 u 13:44

Reprezentacija Srbije dočekuje Luksemburg (14.11 – 20,45 stadion „Rajko Mitić“) u pretposlednjem meču grupne faze kvalifikacija za plasman na prvenstvo Evrope.

Svoja očekivanja pred meč sa Luksemburgom izneo je najbolji igrač srpskog tima u poslednjih nekoliko utakmica, Aleksandar Mitrović.

– Još jedna utakmica protiv ekipe o kojoj sve znamo, selekciji koja nas je namučila u prvom meču. Tada smo dali golove na vreme i rešili utakmicu u svoju korist. I sada nas očekuje težak meč, želimo da osvojimo nova tri boda. Ako želimo nečemu da se nadamo moramo da pobedimo Luksemburg i posle Ukrajinu. – rekao je Mitrović.

O golovima i ambijentu…

– Stvarno se ne opterećujem, nadam se da ću zaposlene u FSS naterati da promene onaj poster sa brojem do sada postignutih golova, koji stoji na zidu SC FSS pored svlačionice. Ne želim da se opterećujem, važno je da ekipa pobeđuje a onda će biti i golova. Što se tiče atmosfere, gledao sam Partizan protiv Moldea, video fantastičnu atmosferu koju su deca napravila. Videćemo kako će sada sve izgledati.

Igra na visokom nivou u klubu i reprezentaciji…

– Sam sebi sam najveći protivnik, gledam da uvek budem motivisan, a u dresu reprezentacije sam grb je više nego dovoljan da u svaku utakmicu uđem maksimalno motivisano. I ne bih se složio da nemam konkurenciju, ona je prisutna na svakom treningu – zaključio je Aleksandar Mitrović.

0
0

1 Komentara

  1. Ja se nadam da će Srbija jednog dana imati normalnog selektora koji će igrati svoju igru a ne stalno se prilagođavati protivniku 4-4-2 do pobjede.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter