1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA MISLI NA BUDUĆNOST: Momak koji trese mreže i asistira u PLS produžio ugovor sa crveno-belima!

Objavljeno: 13.11.19 u 17:10

Crvena zvezda misli na budućnost, a o tome svedoči današnji potez uprave crveno-belih koji su produžili ugovor sa jednim od najtalentovanijih momaka.

Talentovani vezista Željko Gavrić potpisao je novi ugovor sa Crvenom zvezdom. On se crveno-belima obavezao na vernost do 2023. godine.

– Presrećan sam što sam produžio ugovor sa klubom u kom sam ponikao. Nastavak saradnje je znak da u klubu veruju u mene. Ponosan sam, jer je ovo nešto o čemu sam sanjao. Nastaviću vredno da treniram i nadam se uskoro pozivu Vladana Milojevića da se priključim prvom timu – rekao je Gavrić.

Mladi momak rođen u Bijeljini je sada član Grafičara i igra u Prvoj ligi Srbije. Na 16 utakmica je postigao sedam golova i upisao je četiri asistencije.

– Mnogo mi znače minuti u seniorskom fudbalu. Grafičar je prirodan korak ka prvom timu Crvene zvezde. Najmlađa smo ekipa u ligi, ali se ravnopravno nosimo sa starijima i beležimo dobre rezultate – zaključio je Gavrić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter