0
Domaći fudbal

FOTO: YouTube

PLS: ‘Penalijada’ u Milanovcu, tuča na kraju uz dva crvena kartona za domaćina i pobeda Metalca sa devet igrača (VIDEO)

Objavljeno: 13.11.19 u 21:20

U derbiju 19. kola Prve lige Srbije Metalac je u Gornjem Milanovcu sa 3:2 pobedio Dinamo iz Vranja.

Bio je ovo meč koji su obeležili penali, tri najstrože kazne, dve za Metalac i jedna za goste iz Vranja. Ipak, utisak je da su navijači podno Rudnika mogli da uživaju u veoma kvalitetnoj i sadržajnoj utakmici.

Metalac je poveo u 28. minutu iz penala, a čini se da je defanzivac gostiju stvarno igrao rukom, iako se bunio posle odluke sudije Radakovića. Domaćin je prednost duplirao u 67. minutu iz novog jedanaesterca. Simović je oborio jednog fudbalera Metalca, a sudija se nije dvoumio i pokazao je na ‘belu tačku’. Ovoga puta je precizan bio najbolji strelac tima Katanić.

Samo četiri minuta kasnije Vranjanci su smanjili na 2:1. Posle kornera je Stamenković smanjio posle kornera. Dinamo se u igru vratio u 88. minutu kada je Stevanović pogodio iz penala. Na kraju nesportske scene.

U 90. minutu se fudbaler Metalca Jokić zaleteo ka golmanu pa prvo nokautirao defanzivca Vranjanaca, a potom i golmana Popovića. Nastala je opšta tuča na terenu posle koje je isključen još jedan fudbaler ‘lončića’ Koraksić.

Sudija je meč produžio deset minuta, a Metalac je sa dva igrača manje uspeo da stigne do tri boda. Igrao se 97. minut kada je Vranjanin presudio Vranjancima 3:2.

Kolubara je na svom terenu sa 3:1 pobedila Grafičar, iako je ‘B’ tim Crvene zvezde do 87. minuta imao remi. ‘Rudare’ je do vođstva doveo Jovanović u 2. minutu, Stanojev je izjednačio u 40. minutu, da bi pobedu domaćinu doneli Milisavljević sa penala u 87. minutu i Radonjić u 90. minutu.

Trajal je u Kruševcu bio bolji od Novog Pazara 1:0.

PLS, 19. KOLO:

Zlatibor – Radnički (P) 1:1 (0:1)

Radnički 1923 – OFK Bačka 2:1 (1:0)

Sinđelić – Kabel 1:1 (1:0)

OFK Žarkovo – Zemun 0:1 (0:1)

Budućnost – Smederevo 3:1 (2:1)

Metalac – Dinamo Vranje 3:2 (1:0)

Kolubara – Grafičar 3:1 (1:1)

Trajal – Novi Pazar 1:0 (0:0)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter