Fernando Santoš je na konferenciji za medije u razgovoru sa medijima otkrio da li će Kristijano Ronaldo igrati protiv Litvanije i Luksemburga.

Kristijano Ronaldo je ljutito napustio utakmicu protiv Milana, probali su iz Juventusa ublaže skandal rekavši da je u pitanju povreda, međutim selektor prvaka Evrope nije podržao tu verziju priče kazavši da će Ronaldo biti spreman za utakmice protiv Litvanije i Luksemburga…


– Svi žele da pričaju o Ronaldu jer je najbolji na svetu. Ronaldo je ovde, dobro je i igraće – kratko je rekao Santoš na konferenciji za medije

Ronaldo je jedan od sedam ofanzivnih igrača koje je Santoš pozvao za mečeve protiv Litvanije i Luksemburga, verovatno i zbog toga što se plašio da neće moći da igra zbog problema sa kolenom.

Portugalci će tako svog najboljeg strelca u istoriji (95 golova) imati na raspolaganju za susrete koji će odlučiti o njihovom plasmanu na Evropsko prvenstvo 2020. godine, a izgleda smatraju da i bez njega ne mogu da dostignu taj cilj. Našem rivalu iz grupe “B” je praktično dovoljna jedna pobeda za odlazak na Euro 2020.

fOTO: FSS