0
Domaći fudbal

FOTO: YouTube/Printscreen

JOVANOVIĆ: Samo što nas nisu popi*ali! STANKOVIĆ: Gol sa dva igrača manje je nešto slatko!

Objavljeno: 13.11.19 u 23:03

Bura sa terena u Gornjem Milanovcu prenela se u salu za konferencije gde je kratko izlaganje imao trener Dinama Radomir Jovanović.

– Biću kratak! Ovo u mojoj igračkoj i trenerskoj karijeri nisam doživeo da me pljuju i gađaju kamenjem, samo što nas nisu popi*ali. Čestitam mojim igračima na pruženoj igri i sudiji alal vera šta je svirao u pozitivi – rekao je trener Dinama iz Vranja, Radomir Raca Jovanović.

Trener Metalca Aleksandar Stanković nije želeo da govori o dešavanjima na terenu, već samo o junačkoj borbi i pobedi svojih ‘vojnika’.

– Što se same utakmice tiče, sve te utakmice koje su na papiru lake, na terenu su teške. Ponosan sam na sve ljude u klubu, namerno to kažem, jer svi živimo za ovaj klub, pa tako i grad i navijači koji se vraćaju na stadion. To mi je bio cilj kada sam došao u Gornji Milanovac, da vratim publiku na tribine. To ovi momci zaslužuju. Način na koji su se oni vratili u igru i sa dva igrača manje postigli gol je nešto slatko, nešto što pokazuje njihov karatker, nešto što pokazuje da se vredan rad i trud ispalte. Ponosan sam na njih – rekao je trener Metalca, Aleksandar Stanković.

Do kraja jesenjeg dela prvenstva u Prvoj ligi Srbije ostalo je da se odigraju još četiri kola.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter