1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

JEVTOVIĆ ODGOVORIO MRKELI – ŽELIM DA IGRAM: S obzirom na minutažu imam dobar učinak!

Objavljeno: 13.11.19 u 09:43

Mitar Mrkela je izjavio pre nekoliko dana da Milan Jevtović nije iskoristio šansu u Crvenoj zvezdi, a usledio je i odgovor Zvezdinog fudbalera.

Jevtović je bio strelac u duelu protiv Javora, njegovim golom došli su crveno-beli do remija. Vezista smatra da ima dobar učinak srazmerno provedenom vremenu na terenu.

– Da, video sam izjavu direktora. Sa mnom niko nije pričao o mom statusu u klubu. Ja sam profesionalac i imam ugovor sa Zvezdom još godinu i po dana. Ali videćemo kada se završi sezona kako ćemo dalje, jer nisam igrao mnogo ni ove polusezone. To je skoro godinu dana neigranja. Ja želim da igram, jer znam da mogu da pružim mnogo više nego što sam pokazao. A i za provedeno vreme na terenu imam i dobar konkretan učinak. Tako da, videćemo na kraju polusezone kako i šta će biti – rekao je Jevtović za Telegraf.

Milan je odigrao deset mečeva u Kupu Srbije i Superligi dok za Ligu šampiona nije licenciran. Na tih 10 utakmica postigao je dva gola i imao tri asistencije.

FOTO: FK Crvena zvezda / Nikola Mitić 

0
0

1 Komentara

  1. Sve na svetu ima svoj vek trajanja! Tako će i ovoj neprirodnoj situaciji u Zvezdi doći kraj, a ova “četiri jahača apokalipse” (Mijajlović, Terzić, Mrkela, Milojević) će otići u istoriju! Budi još malo strpljiv i sve ćeš to dočekati i nikada više nećeš biti rezerva škart strancima kao Benu, Van la Pari, Mateu i ostalim bakračima! Strpljen – spasen!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter