Crveno-belima je ponuđeno preko dva miliona evra za obeštećenje, a u decembru bi moglo da dođe do dogovora i rastanka dve strane.

Stručnjaci tvrde da je pola tima dobar golman, a to je dokazao Milan Borjan u protekle dve i po godine čuvajući mrežu Crvene zvezde. I to nije ostalo nezapaženo pojedinim klubovima, a kako saznaje HotSport, bogata ponuda je stigla za reprezentativca Kanade iz Saudijske Arabije.


Tamošnji gigant Al Ahli hoće da od januara za drugi deo sezone na raspolaganju ima zamenika kapitena crveno-belih Milana Borjana, pošto im je potreban u trci za vrh tabele.

Za obeštećenje su spremni da plate 2,2 miliona evra i da Milanu Borjanu bude skoro duplo veća platu nego u Beogradu, plus bonusi do juna 2022. godine sa opcijom produžetka na još godinu dana. U ‘Ljutice Bogdana’ vagaju sledeći korak i sačekaće sredinu decembra za konačan epilog, ali su šanse realne da dođe do rastanka.

Naslednik bi trebalo da bude Zoran Popović, a polako stasava i golman Nikola Vasiljević, koji je došao letos iz Radnika kao budućnost šampiona Srbije i reprezentativac ove zemlje.

FOTO: FK Crvena zvezda