0
Evropske lige

MAURISIO SARI O RONALDU: Hvala mu!

Objavljeno: 11.11.19 u 14:29

Velika prašina podigla se u italijanskoj javnosti nakon što je Kristijano Ronaldo zamenjen u derbiju protiv Milana već u 55. minutu.

Naravno, portugalski superstar je bio besan zbog toga i prilikom izlaska sa terena je čak nešto dobacio Maurisiju Sariju, a tumači će proceniti šta je tačno rekao.

Trener Juventusa nije bio ljut na svog najboljeg igrača. Naprotiv…

– Moramo da zahvalimo Ronaldu. On se žrtvovao da bi bio ovde sa nama. Uradio je sve što je mogao da bi igrao, ali sam video da mu nije dobro i da je najbolje da ga izvedem – rekao je Sari.

– Normalno je da igrač bude nervozan pošto treba da napusti teren, naročito jer se mnogo trudio da bude tu. Tokom proteklog meseca je imao problem sa kolenom, dobio je i udarac na treningu i povredio je ligament. Kada trenira i igra u visokom intenzitetu to ga ometa, zbog toga oštećuje zglob i mišiće – dodao je Sari.

Ronaldo ima problem sa povredom, ističe trener ‘stare dame’.

– On nije u najboljoj formi i to je deo razloga njegovog nezadovoljstva. Dobro je da igrači tako reaguju ukoliko napuštaju teren, trener bi morao da se zapita šta nije u redu ukoliko to čine ravnodušno – poručio je Sari.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter