6
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

IZNENAĐENJE U STAROJ PAZOVI: Kokeza u društvu Miloševića na treningu! Evo kako je reagovao Tumbaković (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 11.11.19 u 22:02

Reprezentacija Srbije okupila se danas u Staroj Pazovi gde je u Kući fudbala otpočela pripreme za naredne izazove.

Pravo iznenađenje priredio je Savo Milošević koji je došao na opšte oduševljenje prisutnih na trening reprezentacije. Među prvima oglasio se selektor Tumbaković koji je u šali dobacio Miloševiću:

Šta ćeš ti ovde, ne možeš u tim patikama na teren – njegova opaska nasmejala je trenera Partizana koji ga je srdačno pozdravio.

Zajedno sa Miloševićem trening je pratio i predsednik FSS Slaviša Kokeza.

Tumbakovićev sastav u poslednje dve utakmice kvalifikacija za EURO 2020 dočekuje Luksemburg u četvrtak od 20.45, pa Ukrajinu u nedelju od 15.00.

FOTO: FK Partizan
0
0

6 Komentara

  1. Nek se stave na tas svi penali I golovi koje je zvezda dala u 90+ minuta za pobedu,penal na 20 metara itd I na situacije na koje je ostecena.To je otprilike na svaku 10 nagradu jednom osteti cisto da nebude providno da svi navlace za Zvezdu i fss I sudije,sad su poceli da se bune I posteni zvezdasi da im ne treba pomoc sudija jer je to evidentno,uvek je bilo kraduckanja Ali ovo je pljacka na svakoj utakmici traze Po 2-3 penala Mora da se pobedi makar daj I penal na pola terena.hahah

    0
    0
    Odgovori
  2. cim Zvezda izgubi bodove u Ivanjici i to gde je ostecena od strane sudija u tri situacije od kojih je jedna ponisten regularan gol Savo vise nema problema sa fss, Kokezom, kontrolom leta itd

    0
    0
    Odgovori
    • Vi čim izgubite i jedan bod, vaša Zvezda je odmah oštećena. Kao da ste Bogom dati da svaku utakmicu mora da pobedite. Ne pričate ništa o čistom penalu za Javor. Zašto predsednik FSS ne bi došao na trening reprezentacije? Kakve to ima veze sa Partizanom?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter