Ako je izglađen ‘sukob’ i nema mesta za igrača Reala, to je apsurd, a u mladoj selekciji izostavljanje golgetera je čist promašaj.

Palice su u rukama selektora reprezentacija Srbije, ali izgleda da kod nas, kao i u slučaju prethodnika Ljubiše Tumbakovića i Ilije Stolice nisu postavljeni jasno standardi.


Njihovo je pravo, a i odgovornost da izaberu igrače i pogotovo u najboljem timu česte su promene u selekciji sa 27 igrača, što je mnogo za dva meča i čudno da su tu u klubovima zvanično povređeni Milan Pavkov i Marko Gobeljić, koji juče nisu nastupali za Zvezdu.

Javnost je danima u nazad ‘iritirana’ potezom da nema Luke Jovića, člana Reala iz Madrida ukoliko je ‘sukob’ izglađen, jer je on uz Aleksandra Mitrovića potreban Srbiji. I drugi su grešili, pa se vraćali u tabor ‘orlova’.

Biti deo najtrofejnijeg kluba na svetu treba da imponuje i red je da se problem prevaziđe, pa čekamo mart 2020. godine.

FOTO: FACEBOOK

Kolega na klupi mladih Ilija Stolica je izostavio Dušana Vlahovića, koji je juče postigao dva gola za Fiorentinu, što je jasan promašaj, pošto su konkurenti Filip Stuparević (118 minuta – 0 golova) i Dejan Joveljić (400 minuta – 0 golova), a najperspektivniji golgeter (490 minuta – 4 gola) to je ekstra učinak u ‘Kalču’.

Pojedini igrači na spisku: Mašovic, Lazar Pavlović, Marković, Stevanović, Kamenović... igraju na kašičicu i dobili su poverenje.

Možda se dođe do pobeda nad Estonijom i Rusijom, kao i ‘orlovi’ protiv Luksemburga i Ukrajine, ali neke odluke kormilara su baš čudne sa različitim aršinima i na njima je sada samo rezultatska odgovornost.