11
Domaći fudbal

ZVEZDA DOSTAVILA FOTOGRAFIJE: Samo je drugi pomoćnik ovde video ofsajd, oštećeni smo! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 10.11.19 u 19:01

Crvena zvezda odigrala je 1:1 sa Javorom u Ivanjici u okviru 16. kola Superlige Srbije, a crveno-beli su ljuti na sudije posle ovog meča.

Zvezdi je poništen gol Ričmonda Boaćija u 77. minutu. Na snimku TV ‘O2’ se nije najbolje videlo, ali se čini da nije bilo ofsajda kada je Tomane uputio loptu ka napadaču iz Gane. Na tu situaciju, ali još dve iz drugog poluvremena žali se Crvena zvezda. U upravi crveno-belih smatraju da su oštećeni, a krivac je drugi pomoćni sudija:

– Prve dve slike su dosuđena dva ofsajda posle kojih su bile gol-šanse, a treća poništen gol – navodi Crvena zvezda.

Evo fotografija pa procenite sami, da će biti posla za Sudijsku komisiju, biće:

Možete i pogledati prilike i golove sa utakmice u Ivanjici:

 

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

11 Komentara

  1. A, Zvezda i pravi navijači Zvezde su oštećeni jer nam je trener nedorasli trener Milojević i njegovi odnosno vaši škart stranci! Gde su naša deca?! Nema ih! Sve ste ih rasterali da bi se ugradili u ugovore ovih škart stranaca! Vi ste nezasiti predatori i ništa više! Kada svi odete u paketu, Zvezdi će svanuti i našoj deci koju terate!

    0
    0
    Odgovori
  2. Da li je dostavila snimak i fotografiju Rodicevog obaranja igraca u sesnaesterac i cist penal za Javor, POCINJEM DA SE SMEJEM EJ LJUDI MOJI ONI PRICAJU DA SU OSTECENI, ONI KOJI SU POLA PRVENSTVENIH UTAKMICA POKRALI, dosta je samo reci Indjija i Napredak, i danas se igralo 6 minuta duze to samo sudija zna zasto.

    0
    0
    Odgovori
    • Pametnjakovicu nemoj mi samo ti i tvoji o 6 min produzetka pricati gdje su vaši produzeci od 10 i kusur min,, ili dok ne date gol da ti nespominjem finale kupa sa Vojvodinom ili onu utakmicu protiv N.Pazara kad vam smejala čitava evropa,, kmečite tri godine za redom jer nemozete biti prvaci a prvaci nemozete biti zato sto imate nesposobnu upravu,, danas je zvezdi ponisten čist gol ali za dva izgubljena boda nisu krive sudije kao kod vas nego igrači Zvezde koji nisu bili sposobni da daju jos jedan gol,,

      0
      0
      Odgovori
      • Batice nos ti je drven a obraz djon, ne branim ja Partizan ali ti jedno nije jasno.. Partizan je krao ali je i drugima dao, a vi sada kradeta a drugima ne dajete,,to je razlika,sa onim sto je sleteo pravo sa poternice interpola na mesto ,,gazde,, bas se pitam da l se vratio iz Engleske nema ga nesto da se javi kako ga proterase Crnogorci ,,,,

        0
        0
        Odgovori
        • Partizan je krao… napisa ti… TAČKA. Dalje nisi morao ništa više da napišeš! Opravdanje da je osim krađe i otimanja davao i drugima, može samo kod tebe da prođe.

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter