3
Domaći fudbal

FOTO: Nikola Mitić / Crvena zvezda

VLADAN MILOJEVIĆ: Očekivao sam više od igrača!

Objavljeno: 10.11.19 u 18:20

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević bio je veoma nezadovoljan posle remija svog tima u Ivanjici protiv Javora 1:1.

Strateg šampiona Srbije je istakao da je uživao u dobrom fudbalu i ambijentu, ali da ne može da bude zadovoljan rezultatom i partijom svojih igrača.

– Izuzetno dinamična utakmica, nažalost završena je nerešenim rezultatom. Imali smo dosta šansi koje nismo iskoristili. Fudbaleri Javora odigrali su dobru utakmicu. Igrali su disciplinovano, imali dosta prilika za gol. Bio je izuzetno lep ambijent, odlično navijanje. Utakmica je bila prava prvenstvena. Sigurno je da nisam zadovoljan rezultatom, očekivao sam više od svojih igrača. Moramo da analiziramo šta je nedostajalo danas i da se okrenemo narednim izazovima – istakao je Vladan Milojević.

Sledi pauza od dve nedelje, vreme je da se dobro istrenira i završi jesenji deo sezone.

– Današnjom utakmicom protiv Javora završili smo jedan ciklus. Imaćemo vremena da se odmorimo, naporno radimo na treninzima i damo sve od sebe da u dobrom rapoloženju završimo prvi deo sezone. Našem protivniku želim puno sreće u nastavku prvenstva. Pre utakmice sam istakao da je Javor veoma dobra ekipa, odlično vođena i to se danas pokazalo – zaključio je Vladan Milojević.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

0
0

3 Komentara

  1. Jasno je da je doveden ogroman broj igraca,i sada moraju da igraju da bi se neki od njih prodali. Nazalost zvezda nema nijednog igraca koga moze da proda za bilo koje pare.to pokazuje kako su radjeni prelazni rokovi.mrkela medjutim mora da dovodi nove,jer se od tih novih ugovora namiruje interesna grupa.iz toga proizilazi samo jedno,a to je da dug kluba raste.sadasnji trener je tipicno srpska nesreca.covek koji ne zna nista, al se nalazi na vrhu.najbolji odgovor su dali navijaci, koji vise i ne dolaze na stadion,a poseta je najniza u istoriji kluba.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nismo ni mi navijači zadovoljni sa tobom i sa time što nam Zvezda nema igru i što služi kao bokserski džak u grupnoj fazi LŠ, gde nas niko ozbiljno ne doživljava!

    0
    0
    Odgovori
  3. Sa ovakvom penzionerskom igrom nema čemu dobrom da se nadamo protiv Bajerna i Olimpijakosa! Posle ove utakmice obavezno da se produži ugovor sa Benom na još 10 godina! Ali ćemo vrlo teško zadržati Boaćija posle ovako briljantne partije, pošto mu je želja da ide u Premijer ligu! Sa tobom i sa ovim limitiranim “kapitalcima” smo obrali bostan!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter