3
Domaći fudbal

Foto: Crvena zvezda

TVITOVI: ‘Delije’ u šoku, Ivanić na udaru navijača ‘fudbalski penzioner u 26. godini’

Objavljeno: 10.11.19 u 15:16

Fudbaleri Crvene zvezde danas ne liče na sebe, a tome je kumovao i raspoloženi protivnik koji je u prvom poluvremenu pokazao veću želju.

Imala je Crvena zvezda svojih šansi, ali ih crveno-beli nisu iskoristili svoje prilike, a Javor jednu od svojih jeste, a to je bilo dovoljno za minimalno vođstvo 1:0. Upravo igra njihovih pulena, a posebno Mirka Ivanića razbesnela je ‘Delije’.

FOTO: FK Crvena zvezda 

0
0

3 Komentara

  1. Samo onaj ko nije gledao utakmicu ne može da shvati da su se poslednjih 25min igrači Javora sklanjali da Zvezda postigne 2 gola, ali ovi to nisu umeli. Pogledajte i ko je objektivan, videće to i sam. Na kraju su ostavili Bena potpuno samog sa očiglednom namerom da ovaj pogodi, ali čovek prosto ne može da pogodi. Užas od nameštaljke.

    0
    0
    Odgovori
  2. Koja krađa ljudi moji hahahaha ajd sa strane što je zvezda morala da zatrese mrežu dans jedno najmanje 4 puta ali gol boacija da svira ofsajd nigde veze već namera i opet oštećena zvezda i u ovoj utakmici NEVEROVATNO

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter