2
Domaći fudbal

ODLUČENO: Partizan istupa iz lige, opremu poklanja školama, a novac u humanitarne svrhe!

Objavljeno: 10.11.19 u 12:24

Upravni odbor Partizana iz Kupusine oglasio se saopštenjem, u kojem je naglasio da istupa iz takmičenja u okviru 1. MFL Lige Sombor.

Nezadovoljni tretmanom u tekućoj sezoni odlučili su da se povuku iz takmičenja, a saopštenje Partizana iz Kupusine prenosimo vam u celosti:

– Zbog sumnje u neregularnost takmičenja i umešanost (ne)sportskih radnika u ishode prvenstvenih utakmica, doneli smo odluku da istupimo iz takmičenja. Već duže smo okruženi pričama da je prvenstvo završeno i da se zna koja ekipa mora da bude prvak.

Pošto smo ekipa koja dosad nikada nije pristala na bilo kakvo puštanje, u poslednje vreme smo više puta oštećeni od strane sudija, a sve je kulminiralo na utakmici odigranoj u sredu u Kupusini. Trebalo je da bude odigrana u subotu, gostujuća ekipa je zatražila da odložimo meč za dan kasnije, ali nismo pristali. Gostujuća ekipa je vadeći se na sumnjivu bolest igrača, uspela da odloži utakmicu za sredu.

Tu se već naslutilo šta može stajati iza svega i kakav je interes, pa smo dugo razmišljali da li da se pojavimo na utakmici. Na insistiranje trenera smo ipak igrali! Posle 43 minuta sramnog i skandaloznog suđenja u korist gostujuće ekipe, došlo je i do nesportskog i nemilog događaja.

Svesni činjenice da su se naši igrači i trener nesportski poneli tom prilikom u žaru borbe, napuštamo takmičenje da u buduće ne bi dolazilo do sličnih događaja, da ne bismo bili predstavljeni javnosti kao siledžije, jer to sigurno nismo. Nismo nošeni političkim vetrovima, ali jedino ispravno rešenje je da se povučemo iz „sporta“! Ako to uopšte jeste.

Ovim putem se obraćamo i našim donatorima i simpatizerima kluba, da će njihova sredstva biti data u humanitarne svrhe, a lopte i rekviziti biće podeljeni školskim ustanovama, sa nadom da deca neće biti izložena takvim stvarima – kaže se u saopštenju Partizana iz Kupusine.

0
0

2 Komentara

  1. Ja mislio ovaj „pravi partizan“ pih cirkus se nastavlja. Jel vidite komsije kako se radi kada neko misli da ima preferencijalni tretman

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter