0
Domaći fudbal

HEROJ JAVORA – LAZOVIĆ ZA HS: Nije bio potreban veći motiv kada vam je rival učesnik Lige šampiona!

Objavljeno: 10.11.19 u 22:06

Fudbaleri Javora iz Ivanjice danas su dočekali šampiona Srbije Crvenu zvezdu i otkinuli velika dva boda favoritu.

‘Ljuljao’ je Javor danas svom snagom i nije dozvolio Crvenoj zvezdi da u potpunosti zaleči ‘rane’ engleskog Totenhema. U redovima domaćih sjajan je bio čuvar mreže Đorđe Lazović.

Javor je uvek bio ‘tvrd orah’ za Crvenu zvezdu, a domaći su zadovoljni bodom protiv Crvene zvezde. Pored strelca gola Nikole Petkovića i Momčila Mrkaića, Zvezdu je namučio i čuvar mreže Ivanjičana Đorđe Lazović, on se u kratkom razgovoru za HotSport osvrnuo na utakmicu.

– Sama činjenica da smo igrali protiv prvaka države i učesnika Lige šampiona nam je dala motiv da se pokažemo u najboljem svetlu. Iza nas je niz pozitivnih rezultata, ova utakmica je samo još jedan korak ka ostvarenju cilja i plasmanu u gornji deo tabele. Siguran sam da imamo kvalitet da to i ostvarimo – rekao je Lazović.

Ističe Lazović da igra kao protiv Crvene zvezde daje samopouzdanje.

– Odličan rezultat nam daje vetar u leđa za naredne mečeve, a samim tim i za plasman u gornji deo tabele – rekao je on.

Stameni čuvar mreže večeras je dobro namučio napadače Crvene zvezde.

– Iza svega pozitivnog stoji ogroman trud i rad, ovo je samo jedna posledica proizišla iz kontinuiteta dobrih igara u Ivanjici – rekao je Lazović za HotSport.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter