6
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ČEKA SE SAMO PARAF: Ben i Zvezda se dogovorili!

Objavljeno: 09.11.19 u 10:39

Ostalo je još samo da se utanače bonusi, a novi ugovor trebalo bi da traje do leta 2022. godine.

Kako je to HotSport još pre dve nedelje najavio, El Fardu Ben potpisaće novi ugovor sa Crvenom zvezdom. Reprezentativac Komora i šampion Srbije su dogovorili sve skoro sve detalje, ostalo je još samo da se utanače bonusi i da se stavi potpis na papir.

– Načelno je postignut dogovor, a ostaju još neke stavke za bonuse, što nije problem i očekujemo ubrzo da Ben stavi paraf na novi ugovor do juna 2022. godine. Igraču je dobro u Zvezdi i Beogradu, pa je sada odlazak u inostranstvo u drugom planu – rekli su iz Zvezde za HotSport.

U slučaju da dođe do ekstra ponude za obe strane gde igrač može da zaradi mnogo više, klub je spreman da izađe u susret jednom od najboljih stranaca u istoriji Zvezde. Ben je u crveno-belom dresu za skoro dve godine upisao 71 zvaničan meč i postigao je ukupno 39 golova.

0
0

6 Komentara

  1. Slike žalosnih događaja! Umesto da se pruži šansa u kontinuitetu mladim igračima Zvezde, kao i Vukanoviću, prvom strelcu jeseni, koji igra svaku 3-4 utakmicu po 10 minuta i zbog Milojevića je Vukanović ispao iz forme, Milojević inače lični menadžer i trener limitiranog “kapitalca” Bena, i dalje drži ovog limitiranog “kapitalca”, koji je već duboko zašao u četvrt deceniju a nije brz, nema duel igru, nema skok i što je najosnovnije za krilo, taj Ben nema dribling i nije prodoran! A, svi se sećamo kako je lični menadžer Bena i njegov trener Milojević, najavljivao Bena kao nekog vanzemaljca kada je došao kao standardna rezerva iz Olimpijakosa! U medijima je od Bena napravio višenamenskog multipraktik napadača koji može da igra, na 4 mesta u napadu, levo i desno krilo, pleja čak i centarfora (sa 171 cm). Kakva prevara od trenera i ovog “kapitalca”!

    0
    0
    Odgovori
  2. Izvinite ali Ben sada ima 32 godine i kakva je on perspektiva Zvezde?! Šta je sa mladim i talentovanim Stanojevim i Gavrićem, kada će oni dobiti šansu?! Ali se nadam da će ovaj limitirani “kapitalac” otići u paketu sa Milojevićem, kada ovu prevaru od trenerea otera Marakana, posle Olimpijakosa!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter