2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

SAVO MILOŠEVIĆ: Drago mi je da smo konačno završili sa Mančesterom! Možemo daleko bolje

Objavljeno: 08.11.19 u 09:27

Trener Partizana Savo Milošević nije bio razočaran porazom u Mančesteru, istakao je da žal zato što je njegov tim poklonio dva gola protivniku.

Savladan je Partizan 3:0 na ‘Old trafordu’, ipak, Milošević je svestan prioriteta kojima teži njegov klub.

– Videli su svi pravu snagu ovog tima i jako je teško izaći na kraj sa takvim ekipama. Žao mi je što smo prva dva gola praktično poklonili bespotrebno, ali to se dešava, jako je teško zadržati koncentraciju kada je adrenalin takav i veliki pritisak. Nemam šta da zamerim momcima. Ovo je veliko iskustvo za nas. Sa druge strane, izuzetno mi je drago da smo konačno završili sa Mančesterom i da izbacimo to iz glave i da se fokusiramo na one stvari u kojim će rezultati biti malo realniji – rekao je Milošević.

Partizan nije imao pravih šansi da ostvari bolji na sinoćnjem gostovanju, Milošević objašnjava zašto je to tako.

– Mislim da smo mogli i malo bolje danas, ali je ovo sigurno veliko iskustvo. Presudio je kvalitet Mančestera, a grešaka je bilo i uvek ih ima. Napravili smo ih malo više, ali je to normlano u ovakvim utakmicama gde je nivo znatno viši u odnosu na ono što smo mi do sada igrali. Teren je izuzetno brz, brži i od našeg u Beogradu, naročito kada je druga ekipa navikla na takvu vrstu igre – ističe Milošević.

Crno-beli će u poslednji dva kola igrati protiv AZ Alkmara u Hagu i protiv Astane u Beogradu i u tim mečevima će morati da traže put ka plasmanu u šesnaestinu finala Lige Evrope.

Na nama je da damo maksmimum da probamo da pobedimo u te dve utakmice. Ali isto tako, moramo konačno da prebacimo fokus i na naše prvenstvo jer tu sigurno možemo daleko bolje. Moramo biti zadovoljni na ono što smo prošli sve u Evropi od juna meseca, ali moramo i bolje u ligi – zaključio je Milošević.

FOTO: FK Partizan

0
0

2 Komentara

  1. Savo moj Savo od svega sto si rekao najbolje je da ste konacno zavrsili sa Mancesterom. Zato pamet u glavu kad se izvuku ovakvi protivnici, nema radovanja iznenadjenja i istorijskih rezultata. Ima bolno treznjenje koje kod mene ide dotle da ne mogu da gledam (samaranje mrtvog magarca). I totenhem i mancester su smanjili brzinu iz 5-6 u drugom pluvremenu na ler, da nisu primili bi i jedni i drugi po8-10 komada. i sad se normalan covek pita sta vi godinama trenirate svaki dan ? ja nisam ocekivao pobedu Partizana ali ni apsolutnu nemoc.
    I sta reci na kraju: mi imamo kvalitet u fudbalu, kao svajcarska u kosarci, engleska u rukometu ili austrija u vaterpolu. Ali mi imamo fudbalske mesetare koji su se dobro okoristili, a to i dalje rade stalno dolazeci novi i novi lopovi, fudbaleri veliku utopiju da to sto rade je savremeni fudbal, a mi navijaci kolektivno slepilo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter