0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

POSLEDNJE JESENJE KOLO IGRA SE NA PROLEĆE: Odloženi mečevi Zvezde i Partizana igraju se 14. decembra, evo kada će igrati kup?!

Objavljeno: 08.11.19 u 10:55

Dosta problema sa organizacijom mečeva ima Superliga Srbije, dok crveno beli planiraju da odigraju meč Kupa 20. novembra crno-belima navodno ne odgovara termin.

Predstojeću pauzu zbog obaveza reprezentacija u srpskom klupskom fudbalu iskoristiće da ‘popune praznine’ i odigraju zaostale mečeve. Partizan i Zvezda imaju po jednu prvenstvenu i kup utakmicu, ali ih po svemu sudeći neće igrati pre, a ni posle kvalifikacionih mečeva reprezentacije.

– Crno-beli su se izjasnili da zbog velikog broja reprezentativaca ne mogu da igraju protiv Spartaka u osmini finala Kupa Srbije. Postoji šansa da se Crvena zvezda sastane sa Mačvom 20. novembra, a to će ovih dana biti poznato – izjavio je za Žurnal Miodrag Janković predsednik takmičarske komisije FSS

Ovaj medij navodi da kada je reč o zaostalim mečevima šestog kola Superlige Srbije: Crvena zvezda – Čukarički i Radnik – Partizan velika je mogućnost da se odigraju 14. decembra u terminu poslednjeg jesenjeg kola. Zanimljivo je da bi se dueli ovih timova odigrali u svakom slučaju tog dana i u redovnom (21. kolu), s obzirom da je po kalendaru takmičenja upravo ‘revanš’ ovih timova bio na programu.  

U tom slučaju ostali klubovi ranije bi otišli na odmor. Umesto da se 15. februara prolećna sezona otpočne utakmicama 22. kola, počela bi mečevima 21. kola. To znači da bi u kalendaru takmičenja još jedna runda takmičenja bila odigrana u vanrednom terminu.

U istom terminu 14. decembra najverovatnije će biti odigran i meč između Proletera i Radničkog iz Niša.

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter