1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PANKOV: Da ostanemo nerešiva enigma u prvenstvu

Objavljeno: 08.11.19 u 18:22

Fudbalere Crvene zvezde u nedelju od 14 časova i 30 minuta očekuje gostovanje ekipi Javora, a štoper crveno-belih Radovan Pankov izneo je očekivanja pred odlazak u Ivanjicu.

– Očekujem tešku utakmicu, Javor je tvrda ekipa, igraju u specifičnom sistemu. Imam informacije da je teren u Ivanjici u dobrom stanju, da ga održavaju na pravi način i veoma mi je drago da to čujem. Mislim da neće biti ni malo laka utakmica, ali mi moramo sada da prebacimo fokus sa Lige šampiona na domaće prvenstvo. Verujem da su ispratili naše utakmice, naročito duel protiv Totenhema. Moramo da im pokažemo da dueli koje smo igrali u Ligi šampiona nisu bili pravi odnos snaga i da dokažemo još jednom da smo kvalitetna ekipa – rekao je štoper crveno-belih.

Govorio je Radovan Pankov i o razlici u kvaliteta fudbala između Lige šampiona i nacionalnog prvenstva.

– Utakmica koju smo odigrali u sredu protiv Totenhema se igra na potpuno drugačijem nivou. Ekipe kao što su Bajern i Totenhem su pretedenti za osvajanje Lige šampiona. Izuzetno je teško igrati protiv takvih klubova, dok je napraviti dobar rezultat protiv njih fenomenalan uspeh. Utakmica sa Javorom je tu da pokažemo da smo i dalje nerešiva enigma za sve u nacionalnom prvenstvu. U Ivanjici moramo da odigramo tvrdo, koncentrisano i da upišemo nova tri boda. Ukoliko se ukaže prilika bilo bi lepo da napravimo još veću bodovnu razliku i da držimo na odstojanju sve ispod nas – zaključio je Pankov.

0
0

1 Komentara

  1. Нисте ви нерешива енигма, него судије. То је нерешиво. Ви јесте. Итекако.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter