0
Evrokupovi

FOTO: Sky Sports

IZLETELO MU – KOMESAR MLS LIGE: ‘Ibrahimović, on je potpisao za Milan’

Objavljeno: 08.11.19 u 09:55

Sportska tema broj jedan, a posebno fudbalska jeste gde će Zlatan Ibrahimović nakon MLS-a nastaviti karijeru, izgleda da smo i to otkrili…

U razgovoru za ESPN komesar MLS lige Don Grejber je rekao da je Šveđanin potpisao ugovor sa italijanskim Milanom, kome bi nema sumnje trebalo pojačanje u napadu.

Spekulisalo se u prethodnim nedeljama oko mogućeg povratka u Italiju, gde su kao glavni kandidati pominjanii Inter, Bolonja, ali i Milan. Nešto ranije Ibrahimović je objavio misteriozni video snimak ‘Španijo, vraćam se’.

Zlatan je vrlo interesantan tip. Imam pune ruke posla zbog njega, ali je uvek interesantno s njim i potrebni su nam takvi igrači, kao što je bio Dejvid Bekam prethodnih godina. Ima 38 godina i potpisao je za Milan, jedan od najboljih klubova na svetu. On je zanimljiv na i van terena. Voleo bih da ga vidim opet u MLS, ali to je do Los Anđeles Galaksija. Uživao sam u Zlatanovim trenucima, posebno kada priča o sebi u trećem licu – rekao je Grejber.

Ukoliko se ne radi o još jednom pokušaju da nas navedu na pogrešan trag Ibrahimović bi trebalo da nastavi karijeru u MIlanu, gde je već igrao u periodu od 2010-2012. godine. Na 85 utakmica postigao je 56 pogodaka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter