1
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić

BOLI VIŠE OD PORAZA: Četiri igrača Zvezde moraju na bolovanje!

Objavljeno: 08.11.19 u 10:28

Najgore je prošao Milan Pavkov, a ostali prema prvim procenama preskaču samo nedeljni meč sa Javorom u Ivanjici.

Ne boli Crvenu zvezdu samo poraz od Totenhema na stadionu ‘Rajko Mitić’, već su posle evropske epizode iz stroja ispala četiri igrača. U najgoroj situaciji je Milan Pavkov koji je izvrnuo zglob i sledi mu duže bolovanje. On će pokušati da se vrati u takmičarsku formu do meča sa Bajernom koji se igra 26. novermbra na stadionu u Beogradu.

Već godinu dana Ričmond Boaći nema sreće i pred odlazak u svlačionicu nakon starta igrača Totenhema dobio je udarac i ponovo mora da pauzira. Ovog puta nekoliko dana. Na probleme se požalio i Mateo Garsija. Argentinac ima problema sa mišićema pa mu je potrebna kraća pauza.

Na kraju, Marko Gobeljić je obnovio povredu i već na poluvremenu meča sa timom iz Londona ostao je u svlačionici. Četvorka crveno-belih preskočiće nedeljni meč sa Javorom u Ivanjici, a pošto sledi pauza od dve nedelje imaće vremena za oporavak.

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić

0
0

1 Komentara

  1. NEBITNO ko igra ! Javor je protiv Indjije (2-3) dobio svoje bodove da protiv države statira ?! ŠTA TU NIJE JASNO ???

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter