0
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić

SKAUTI ‘PREPLAVILI“MARAKANU’: Zicer Pavkova ostavio ‘prazne teftere’, HS otkriva koji je MLS klub pratio Boaćija

Objavljeno: 07.11.19 u 10:26

Došli su da vide pojedine igrače Zvezde, a dvojica ‘favorita’ bila su na klupi i samo smo se uverili u dominaciju Totenhema.

Novi ubedljivi poraz od Totenhema je (ne)očekivan i gigant iz Londona se upisao na stadionu ‘Rajko Mitić’ nakon Arsenala i PSŽ-a u red timova koji su kući odneli pobedu. Brojni skauti su došli uglavnom zbog Zvezdinih igrača. Ali tefteri su ostali prazni u predstavi koja je završila pobedom engleza.

Njihova klasa nije sporna, a više se očekivalo od Milana Pavkova i promašeni ‘zicer’ nije njemu svojstven. Ostale uloge su uglavnom odrađene na lošem nivou, dok su predstavnici Đenove, Verone, Lokomotive iz Moskve, Krasnodara i Orlando Sitija želeli da vide Ričmonda Boaćija. Podsetimo, nekadašnji fudbaler Jagodine Muhamed El Monir je u prethodnoj sezoni nosio dres Orlanda, a trenutno nastupaju Nani i Robinjo.

Za dvadesetak minuta koliko je proveo na terenu nije imao mnogo prostora da se pokaže Boaći, te će morati da sačeka meč sa Bajernom.

Posle dobrih partija u fokucu su se našli Miloš Vulić, koji ovog puta nije upisao nastup i Milan Rodić. Ipak, ima još vremena da emisari posete krajem novembra stadion ‘Rajko Mitić‘ kada dolazi ekipa iz Minhena.

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter