1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PAVLOVIĆ: Veliko iskustvo za nas! SUMA: Nismo igrali ono što je Savo tražio!

Objavljeno: 07.11.19 u 23:40

Fudbaleri Partizana poraženi su od Mančester junajteda sa 3:0, a posle meča su kao jedan od razloga poraza videli ‘strahom’ od atmosfere na jednom od najlepših stadiona sveta.

Specijalni izveštač iz Mančestera – Stefan Smuđa

Mladi štoper Strahinja Pavlović rekao je da su se ‘uplašeni od atmosfere’ povukli i dali prostor Mančesteru da igra, to je bila najveća greška.

– Mančester je danas bio bolji rival, ušli smo uplašeno u utakmicu, dali smo im puno prostora što su oni iskoristili. Odigrali su sjajnu utakmicu, možda najbolju utakmicu u Ligi Evrope ove sezone i zasluženo su pobedili – počeo je Pavlović i dodao:

– Mi smo i prvu utakmicu ušli obazrivo, najverovatnije zbog njihovog stadiona, zbog atmosfere se nismo osećali sigurno i to je bila naša najveća greška.

Mladi štoper je istakao da je ovo demonstracija elitnog fudbala i da Partizan na to mora da se navikne i uči na greškama.

– Ovo je fudbal koji nas očekuje ako mislimo da igramo u Evropi.

Sad sledi odlučujuća utakmica sa AZ Alkmarom gde je Partizanu potrebna pobeda, baš kao i u poslednjem kolu u Humskoj protiv Astane.

– Dve utakmice koje moramo da pobedimo ako želimo da idemo dalje. AZ je dobra koja igra ozbiljan fudbal i biće veoma teško – zaključio je Pavlović.

Sejduba Suma se složio da je Mančester na svom terenu bio daleko bolji rival.

– Svi ste videli utakmicu, igrali smo protiv jakog Mančestera u gostima, bilo je jako teško. Nismo uspeli da igramo ono što je trener tražio.

Ponovo je igrao na poziciji krilnog napadača.

– Trener me je pre utakmice pitao da li mogu da pomognem timu, da se stavim u službu tima. Objasnio mi je zbog čega bi mu to bilo značajno. I ja sam rekao da mogu. Probao sam ponovo da igram na krilu. Dao sam sve od sebe. I mislim da su svi to učinili, ali to večeras nije bilo dovoljno – zaključio je Suma.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter