Igrači Partizana osetili su teren na ‘teatru snova’, a stručni štab doneo važne odluke.

(Specijalni izveštač HotSporta iz Mančestera – Stefan Smuđa)


Još uvek su sveža sećanja na Sadikovu stativu iz prvog meča, Sumino lomnjenje kolena Megvajeru, nedosuđen penal… Ali, nema bolje prilike da se to nadomesti od revanša na stadionu koji odiše istorijom, tradicijom i lepotom.

Još su radosnije, po navijače, najave trenera Sava Miloševića da se Partizan neće braniti, već da će na slavni Old traford izvesti najjači mogući sastav.

Predvodiće ga kapiten Stojković, a u poslednjoj liniji neće biti nikakvih promena. Miletić, Ostojić, Pavlović i Urošević su najuigraniji i bilo kakva promena ne bi donela boljitak.

Dilema je jedino postojala u vezi, budući da niie bilo sigurno hoće li se crno-beli od starta osigurati sa Šćekićem ili želeti dodatnu kreaciju sa Sumom i Nathom. Preovladala je opcija da svi budu na terenu, potvrđeno nam je po završetku treninga.

Stoga će na pozicijama centralnih vezista biti Saša Zdjelar i Aleksandar Šćekić, a ispred njih Sejduba Suma na krilu sa Takumom Asanom, dok će igru organizovati i Bibras Natho.

Svi oni će loptama gađati Umara Sadika, koji je partijama u poslednje vreme podigao visoko očekivanja.

Da je zdrav, ‘džoker’ sa klupe bi bio Lazar Marković, a ovako će to biti možda Filip Stevanović ili Aleksandar Lutovac. Saznaćemo sutra od 21 sat.

Projektovan sastav Partizana: Stojković – Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević – Zdjelar, Natho – Tošić, Suma, Asano – Sadik.

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović