4
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović 

OTKLONJENA SVAKA DILEMA: Partizan će napasti Mančester na Old trafordu!

Objavljeno: 07.11.19 u 09:05

Igrači Partizana osetili su teren na ‘teatru snova’, a stručni štab doneo važne odluke.

(Specijalni izveštač HotSporta iz Mančestera – Stefan Smuđa)

Još uvek su sveža sećanja na Sadikovu stativu iz prvog meča, Sumino lomnjenje kolena Megvajeru, nedosuđen penal… Ali, nema bolje prilike da se to nadomesti od revanša na stadionu koji odiše istorijom, tradicijom i lepotom.

Još su radosnije, po navijače, najave trenera Sava Miloševića da se Partizan neće braniti, već da će na slavni Old traford izvesti najjači mogući sastav.

Predvodiće ga kapiten Stojković, a u poslednjoj liniji neće biti nikakvih promena. Miletić, Ostojić, Pavlović i Urošević su najuigraniji i bilo kakva promena ne bi donela boljitak.

Dilema je jedino postojala u vezi, budući da niie bilo sigurno hoće li se crno-beli od starta osigurati sa Šćekićem ili želeti dodatnu kreaciju sa Sumom i Nathom. Preovladala je opcija da svi budu na terenu, potvrđeno nam je po završetku treninga.

Stoga će na pozicijama centralnih vezista biti Saša Zdjelar i Aleksandar Šćekić, a ispred njih Sejduba Suma na krilu sa Takumom Asanom, dok će igru organizovati i Bibras Natho.

Svi oni će loptama gađati Umara Sadika, koji je partijama u poslednje vreme podigao visoko očekivanja.

Da je zdrav, ‘džoker’ sa klupe bi bio Lazar Marković, a ovako će to biti možda Filip Stevanović ili Aleksandar Lutovac. Saznaćemo sutra od 21 sat.

Projektovan sastav Partizana: Stojković – Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević – Zdjelar, Natho – Tošić, Suma, Asano – Sadik.

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović 

0
0

4 Komentara

  1. Slazem se s Vama da ne treba dizati previse tenzije,ovo nije mec koji ce nam izvaditi sezonu.Ipak ono sto treba kao navijaci da ocekujemo,jeste da u jednoj ovakvoj utakmici treba sto bi rekli Sumadinci ,,d izginemo“ i svakako da ostavimo utisak na toj njihovoj pozornici.Bilo bi lepo da im damo gol,pogotovo jer ga jos nisu primili.Sa vecim klubom od njih nismo igrali evo 15 godina,nema svaki navijac Partizana cesto priliku da gleda ovakve meceve.

    0
    0
    Odgovori
  2. u ocekivanju utakmice Partizana protiv mancestera zelim da uputim apel grobarima. nemojte poprimati sizofreni sindrom zvezdinih navijaca kako ce oni da se na…. majke totenhemu, kako imaju spremna iznenadjenja za taj toliko mocan tim, i tako dalje sve te bljuvotine velicajuci neku zvezdu, (evropsu) kako oni kazu. epilog smo svi videli sinoc. ukratko nijedan igrac zvezde nebi mogao igrati u prvoj postavi totenhema. sta reci dalje? slicna situacija je veceras pred utakmicu partizana protiv mancestera. ovo nije pesimizam, vec realnos. Partizan mora da da sto posto mogucnosti da se ne obruka. mi svoje pobede moramo traziti u nekim drugim utakmicama.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter