Vladan Milojević nakon meča izašao je pred novinare. Vladan Milojević je istakao da klub ne može da igra u našem prvenstvu i bude konkurentan u ovakvim mečevima.

Milojević je konferenciju otvorio kraćom analizom učinjenog u meču.


– U kratkim crtama, izašli smo strpljivo. Želeli smo da ih sačekamo. Znali smo da su to fantastični igrači, Pokušali smo da stvaramo naše šanse. Imali smo prilika da postignemo gol, nismo uspeli. Oni su nivo ispred nas – rekao je Milojević.

Istakao je trener crvene zvezde da ga brinu povrede igrača.

– Ono što mi je žao je što smo izašli iz meča sa nekoliko povređenih igrača. Nisam optimista, ali sačekaćemo sutra. Idemo dalje, život teče dalje, daćemo sve od sebe da pokušamo da osvojimo koji bod kako bismo obezbedili Evropu na proleće – rekao je Milojević

Milojević je potom rekao da je teško biti konkurentan u ovakvim utakmicama.

Ne možemo da tražimo da igramo našu ligu i da budemo konkurentni u ovakvim utakmicama. Ipak je ovo nivo više. Videli ste kakva je to ekipa, fantastična, brza, jaka… Pokušali smo da pariramo, želeli da im skratimo te prostore za dodavanja, da ih uvedemo u našu igru, imali smo i tu šansu, ali… to je kvalitet – rekao je Milojević.

Dodao je da igračima nema šta da zameri.

– Dogodilo se, fudbal je to, idemo dalje. Generalno, nemam šta da zamerim mojim igračima. Ono što je dobro, mada rezultat sigurno nije, to je što ćemo zaista mnogo izgubiti ukoliko ne izvučeo pouke i ne vidimo šta smo i gde smo sada, kako bismo gradili nešto u budućnosti – istakao je Milojević.

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić