27
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić

ISKRENO NAKON PORAZA – MILOJEVIĆ: Ne možemo biti konkurentni kada igramo našu ligu!

Objavljeno: 07.11.19 u 00:04

Vladan Milojević nakon meča izašao je pred novinare. Vladan Milojević je istakao da klub ne može da igra u našem prvenstvu i bude konkurentan u ovakvim mečevima.

Milojević je konferenciju otvorio kraćom analizom učinjenog u meču.

– U kratkim crtama, izašli smo strpljivo. Želeli smo da ih sačekamo. Znali smo da su to fantastični igrači, Pokušali smo da stvaramo naše šanse. Imali smo prilika da postignemo gol, nismo uspeli. Oni su nivo ispred nas – rekao je Milojević.

Istakao je trener crvene zvezde da ga brinu povrede igrača.

– Ono što mi je žao je što smo izašli iz meča sa nekoliko povređenih igrača. Nisam optimista, ali sačekaćemo sutra. Idemo dalje, život teče dalje, daćemo sve od sebe da pokušamo da osvojimo koji bod kako bismo obezbedili Evropu na proleće – rekao je Milojević

Milojević je potom rekao da je teško biti konkurentan u ovakvim utakmicama.

Ne možemo da tražimo da igramo našu ligu i da budemo konkurentni u ovakvim utakmicama. Ipak je ovo nivo više. Videli ste kakva je to ekipa, fantastična, brza, jaka… Pokušali smo da pariramo, želeli da im skratimo te prostore za dodavanja, da ih uvedemo u našu igru, imali smo i tu šansu, ali… to je kvalitet – rekao je Milojević.

Dodao je da igračima nema šta da zameri.

– Dogodilo se, fudbal je to, idemo dalje. Generalno, nemam šta da zamerim mojim igračima. Ono što je dobro, mada rezultat sigurno nije, to je što ćemo zaista mnogo izgubiti ukoliko ne izvučeo pouke i ne vidimo šta smo i gde smo sada, kako bismo gradili nešto u budućnosti – istakao je Milojević.

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić

0
0

27 Komentara

  1. Kako te nije sramota! Omalovažavaš svoje igrače time što prosečnu englesku ekipu proglasavas za vanzemaljce i razliku u klasi između njih i naših igrača a ni u jednom intervjuu nisi napomenuo razliku u klasi između evropsdkih trenera i sebe! Odlazi iz Zvezde!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Nije ovo Liverpul pa da plaća dugove za Grujića (preko UEFE).A videćemo uskoro i da li je sa Olimpijakosom bilo bratski 3 za 3?

    0
    0
    Odgovori
  3. Veze ti nemas zalizani ….alooo nemas igru godinama unazad ….odlazi bre vise nesrecnice nikad zvezda nije ovako gubila a ti blebeces kako je to realnost uzimas u zastitu igrace a ti si GLAVNI KRIVAC…DA IMAS IMALO MORALA DAVNO BI OTISAO GUBITNICE…TI SI DOVEO JAVNOST U TAKVO STANJE DA JE NORMALNO DA SE GUBI SA PO 5,6,7 PREMA NULA …NULO LJUDSKA

    0
    0
    Odgovori
  4. Bas tako, kako biti konkurentni u Evropi kada igrate namestene i unapred dobijene utakmice u nasem fudbalu !? Dzaba vam i dva AV i ceo tim legionara kada niste za Evropu.

    0
    0
    Odgovori
  5. E, to ja sinoc pisem i dobijam minuse…
    Zvezda nema takmicarskih utakmica, pa kako onda da pobedi jedan Totenham ili Partizan.

    0
    0
    Odgovori
  6. Sve je već viđeno , to pokazuju rezultati u ove dvije utakmice sa Totenhemom Mi smo primili 9 golova a nismo dali ni jedan.Vidljiva ja razlika u kvalitetu igrača Totenhema i C.Zvezde. Mislim da je veliki uspjeh takmičiti se u grupnoj fazi lige šampiona .Složio bih se sa mišjlenjem trenera Miilojevića da je ovo nivo više u odnosu na Srpski fudbal. U prevdu Vam to dođe koliko para toliko i muzike, ipak trebamo biti realni i pogledati se u lice tj. koliko vrijedimo. A C.Zvezdi želim mnogo sreće u daljem nastavku takmičenja i ako mogne da prezimi u Evropi to će biti ogroman uspjeh za klub a i za Srpski fubal.

    0
    0
    Odgovori
  7. Našu ligu ste vi upropastili sa svojim nameštaljkama, setite se Recka, koji kaže da igrate sa rezervnim sastavom kako bi se sačuvali za **JEVROPU** setite se Indjije i sve će vam biti jasno o lažnoj slici jačine vaše ekipe, jer kako reče Mrkela obojeni dečko, Zvezda treba svake godine da osvaji titulu, a trebalo je reći;;Zvezda svake godine –treba– da se bori za titulu,krojite propise sa vašim kriminalnim FSS-om kako vama odgovara doveli ste desetak stranaca ispodprosečnih polovnjaka koji samo mogu u našoj smešnoj ligi da igraju, umesto da ste doveli tri četiri koji će zaista praviti razliku na terenu, i onaj što je najbolji trener u 21. veku u Srbiji i slavi sto pobeda od toga polovina nameštenih, sa svojom kukavičkom igrom može samo kod vas da bude trener,i u Srbiji,Danas je fudbal, moderan, snažan, brz, sa puno trčanja, tranzicije u igri a naše igrače i decu to treba neko da nauči, sumnjam da u Srbiji ima takvih trenera, jer stoje i tapkaju u mestu sa svojim znanjem, a Miloju treba reći da se fudbal igra za golove i ko da više pobedjuje, i sve dok je kriminalaca i nameštaljki u našem fudbalu, naš fudbal će biti u blatu.

    0
    0
    Odgovori
    • A nas fudbal je bio dobar kad ste namestalu 6 godina za redom?.sto vi niste tada igrali ligu sampiona?normalno da namesto,pa mi smo srbski klub. Sledecih 12 godina zaboravite na svaku radost,a posle toga ako budete postojali nastavicemo

      0
      0
      Odgovori
  8. Tacno tako,nazalost mi igramo nasu ligu sa 30% angazovanisti,a trebali bi sa 130%…tada bi rezultati bili,tj. pobjede sa 6-7 golova razlike,ovako se mucimo protiv Macve,Indjije i ostalih,a kada dodju ovakve utakmice sve lose navike dodju do izrazaja.

    0
    0
    Odgovori
  9. “ISKRENO NAKON PORAZA”, sram te bilo ni gram samokrivice za ono što si pružio kao trener! Svi su krivci a ti si jedini prav! Prvo, Zvezda već dve godine nema igru pod tobom, drugo, ko je tebi kriv što nisi selektirao brze igrače i što nisi pripremio tim da igra brzo i borbeno. Treći razlog je najveći biser koji si sam izjavioo da voliš da imaš u timu igrače od poverenja, a to su bili Milijaš, Stojković, Savić, Milunović, Čaušić, Jovančić, Jovičić, Ben, Boaći i ostali tvoji “kapitalci”. Tvoji igrači od poverenja su sve sami puževi a ti si ih birao! Odlazi i obavezno povedi smešne “kapitalce”!

    0
    0
    Odgovori
  10. Dobro jutro Miloje!
    Sazrelo je vreme da neko otvoreno kaze da ovaj neznalica napusti Klub kojeg je obrukao u Evropi van tako!
    Zaista, izgubiti od sestog-sedmog kluba po jacini u Premijeru sa 0:9 ukupnim rezultatom predstavlja istorijski pecat na celo naseg kluba! Bas, ogromna sramota koja nikad nece biti izbrisana.
    A to sto on zeli da isporuci kao ispriku da je slaba mu domaca liga glavni uzrok gubljenja ovakvim rezultatima u Ligi sampiona, ne pije vodu jer je u tim toliko investirano da je morao mnogo bolje. Da li je Dinamu Zagreb slaba HNLiga,pa ipak ove godine ostvaruje pristojne rezultate?
    Pre ce biti da je Zvezda zasticena kao trudna mecka u SLigi i da lagano otaljava bez takmicarskog naboja i maksimalnog ispoljavanja fudbalske snage kroz nacionalni sampionat svoje domace ciljeve. To je jedini klub u Evropi koji ne sme i ne moze da izgubi mec u prvenstvu osim u Derbiju jer sudijskom organizacijom i sveukupnom kamarilom koja vodi ovo takmicenje u okviru Kokezijanije zvane FSS ,ima unapred obezbedjene osigurace svojih interesa. Ako tome dodamo i svenacionalnu medijsku podrsku kao da samo ona postoji u Srbiji u celokupnom srpskom sportu, posve je jasno da ovakva posrtanja postaju potpuno normalna pojava. Neka se sad Miloje zapita gde su to sad njegovi majstori, Garsijei La Pare, Marini i Bociji,“najbolji golman u Evropi“ Borjan i ostali njegovi segrti?!
    Totemima je bilo dovoljno da samo pogledaju pazljivo Derbi i proslogodisnji karambol L,poola u Bgd i da im bude jasno sve do sitnih detalja! Poketino nije dozvolio da odlazak u Beograd prodje kao lep izlet na jeftino pivce!
    Zao i je ali ova bruka moze debelo da nas kosta jer smo sa dosta realizma ocekivali da priberemo jos koji bodic za nacionalni koeficijent. Nadam se da ce barem u narednim kolima oba nasa „velikana“ uspeti da otkinu pokoji bod i za rejting uboge nam Superlige!

    0
    0
    Odgovori
    • A samo mi reci kad pominjes Dinamo Zagreb, koji zadnjih godina igra relativno redovno lugu sampiona često, kako je prolazio pre par godina, grupnu fazu su zavrsavali sa nula bodova i gol razlikom 3:30. I sad su stekli malo iskustva i predstavljaju ozbiljan tim u evropi ali to nije nista odjenom.

      0
      0
      Odgovori
    • Fifa ne sme da dozvoli da timovi kao zvezda igraju ligu sampiona.to gleda ceo svet i sta vide?da jedan tim daje ovom drugom 9 gilova..to moze samo u ulicnom fudbalu.igracima totenhema je bilo neprijatno da daju izjave,a da ne kazu sta stvarno misle o zvezdi.stalno ponavljam da je u cetiri prelazna roka milojevic doveo oko 50 igraca i skoro svi potpuni promasaji.cela srbija vidi kako igraju gobeljic,kanjas,jovancic al samo trener to ne vidi.zadnji red po milioniti put stoji u nasih 16 i ne moze da istrci na sredinu.jasno je da to nema ko da im pokaze jer je miloje potpumo limitiran i gura fudbal koji je on igrao a to je bila katadtrofa od igre.naravno na vrhu je interesna grupa koju interesuju samo ugovori igraca jer su verovatno debelol u njima.

      0
      0
      Odgovori
      • Zadnji red naučnike, ne izlazi iz 16m jer imamo presporog Milunovića, pa se poslednja linija postavlja „plitko“ da na što kraćem prostoru to bude što manji hendikep. Da smo izašli malo više, primili bi još golova, recimo kao treći što je bio. Ono što je problem je to ZBOG ČEGA SMO DOVELI TAKO SPORE IGRAČE? Ko ih je doveo? Tu nije samo pomenuti Milunović, već i Kanjas, Jovančić, Gobeljić, Rodić… Treće i najvažnije… Miloje, mi smo bolju igru imali (sada je uopšte i nemamo), kada si tek došao na selektiran Grofov tim. Igrači koje si ti doveo su svi do jednog PROMAŠAJI!!!

        0
        0
        Odgovori
  11. Problem je prepotenko sto vi ne igrate nasu ligu ,imate 3-4 utakmice godisnje protiv Partizana i tu prolazite slicno kao i u Evropi .

    0
    0
    Odgovori
  12. Bili bi vi konkurentni, kada bi igrali domaće prvenstvo bez pomoći sudija i saveza, kada bi bar malo morali da se pomučite da bi dobili jednu Inđiju i sl- Isto važi i za Partizan. A da ne pričam o parama koje vam država daje, što direktno, što preko sponzora državnih. Vidite kako je teško igrati u Evropi – regularne utakmice,- kad nema vetra u leđa. E kad bi se tako igralo i kod nas i blizanci bi ojačali pa bi koliko toliko mogli da se suprotstave evropskim ekipama.

    0
    0
    Odgovori
    • Ti si stvarno nerealan, kao i većina nas. Čovek gleda pozitivno i razumno. Igramo ligu sampiona i opet smo ne zadovoljni, ne mozemo odjednom da budemo konkurenti realno klubovima koji su za klasu bolji. Kad nas sreća posluzi i protivnik se malo uplaši mozemo da izvučemo neki bod.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter