2
Domaći fudbal

Foto: Crvena zvezda

ZVEZDI OVO NIJE TREBALO: Umesto da rešeta mreže Pavkov završio u bolnici, a brine i Boaći!

Objavljeno: 06.11.19 u 23:52

Navijači su večeras polagali nade u Milana Pavkova. Trudio se stameni napadač to niko ne može da mu ospori, ali nije ga večeras htelo.

Baš na ‘pavkovdan’ dočekala je Crvena zvezda Totenhem. Nadali su se navijači da će se ponoviti istorija i da će Pavkov dokusuriti još jednog engleskog velikana. Ipak, nije do toga došlo, već do teškog poraza Crvene zvezde.

Ne brine navijače samo poraz, brine ih i povreda napadača koji je nakon izlaska sa terena prevezen u bolnicu. Očekuju ga detaljni pregledi, ali je pred njim pauza. Da nesreća nikada ne dolazi sama potvrdio je i Boaći koji je zadobio nezgodan udarac u završnici meča.

Ganjanin je dugo ležao na zemlji, šepajući uz pomoć dvojice članova stručnog štaba napustio teren, ali se i vratio da u igri dočeka kraj utakmice.

Foto: Crvena zvezda

0
0

2 Komentara

  1. I jedan i drugi propalice klasicne, na zalost videcete kroz vreme koja dolazi Boaci je vec to i dokazao, Pavkov ce se prodati negde na neku prevaru i vratiti se u Radnicki Nis.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter