Potrebno je zaustaviti brze fudbalere Totenhema, a moguće je da će Vladan Milojević pripremiti neka iznenađenja za Maurisija Poketina.

Pre tačno godinu dana pao je Liverpul, a ove sezone je Crvena zvezda nadmašila Olimpijakos i u novoj partiji u Ligi šampiona u goste od 21 čas dolazi Totenhem. U Londonu su crveno-beli lako pali sa pet golova u mreži, a večeras najavljuju veliku borbu sa popularnim “petlovima” za koje je zamku spremio trener Vladan Milojević.


Dugo su se analizirale vrline Harija Kejna, Sona, Alija… Brzina i pojedinačan kvalitet donose moć ekipi koja je u maju igrala finale Lige šampiona sa Liverpulom.

Šest meseci kasnije nisu u baš bajnoj formi, a crveno-beli imaju zadatak da pred svojim navijačima pokušaju da se odupru favoritu. U startnoj postavi biće nekoliko iznenađenja sa ciljem da se bude čvrst i odgovoran u svim linijama. Odbrana ostaje cementirana i spreman je Marko Gobeljić, a izgleda da će pored Hose Kanjasa ispred defanzivne linije krenuti mladi Njegoš Petrović ili možda pre Španca ponovo zadatke dobije vihorniji Miloš Vulić. Dva krila biće Mateo Garsija i Van la Para, koji je malo pokazao iz svog repertoara po dolasku iz Hadersfilda. Dosta zavisi od raspolozenja kapitena Marka Marina, a ovog puta napred je Milan Pavkov pre Ričmonda Boaćija, koji se tek vratio posle pauze zbog povrede.

Projektovan sastav: Borjan – Gobeljić, Milunović, Degenek, Rodić – Kanjas (Vulić), Petrović, Garsija, Van la Para, Marin – Pavkov.