3
Domaći fudbal

MILORAD VUČELIĆ: Ako verujete u čudo, čudo će se dogoditi! Nadam se boljem suđenju!

Objavljeno: 06.11.19 u 09:40

Prvi čovek Partizana Milorad Vučelić izneo je svoja očekivanja na aerodromu ‘Nikola Tesla’ vezana za meč 4. kola grupne faze Lige Evrope.

Predsednik ‘parnog valjka’ je poručio da Partizan ide spuštenog garda u Mančester da se bori i igra, a ne da se brani.

– Voleo bih prvo da ti susreti budu srdačni sa njihovom upravom, a da ta čestitka bude upućena zbog naše pobede ili nerešenog ishoda. Idemo na ‘Old Traford’, igramo protiv velikog kluba, idemo da pobedimo da izvučemo što bolji rezultat i onaj ko veruje u čuda, čuda mu se dešavaju. Mi smo u Beogradu igrali ravnopravno sa Mančesterom, ako tako budemo igrali i u četvrtak verujemo u pozitivan rezultat – rekao je predsednik Partizana, Milorad Vučelić.

O mogućima junacima na ‘Old Trafordu’.

– Natho i Suma bi mogli da budu junaci. Ma neka bude junak bilo kod od njih kom se ukaže prilika, bitno je da igramo timski kako Partizan igra.

U Beograd Ser Aleks Ferguson nije došao, ali će se uprava crno-belih sresti sa Škotom na svečanom ručku.

Aleks Ferguson nije došao u Beograd, ali nam je rečeno da će biti na ručku sa nama i mi smo mu pripremili jedan poklon. To je tanjir Partizana sa jednom posvetom koja je njemu upućena.

Partizan je bio nezadovoljan suđenjem u meču odigranom u Beogradu kada je Mančester junajted slavio sa 1:0.

– Nadam se boljem suđenju, u prvoj utakmici je ono bilo slabo. Bio je penal za partizan, da je bilo VAR-a, on bi bio sviran – zaključio je Vučelić.

Sa aerodroma ‘Nikola Tesla’ – Stefan Smuđa

0
0

3 Komentara

  1. E MOJ VUCELICU. AKO NEMA
    NEKI DOGOVOR ,GUBIMO
    UTAKMICU 100%. KAKVO
    CUDO ,KAKVI BAKRACI. MA
    DOK VI VODITE KLUB NAS
    SUNCE NECE OBASJATI.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter