0
Domaći fudbal

LIGA ŠAMPIONA: Bajern odigrao za Zvezdu, Juve se mučio ali slavio na kraju (VIDEO)

Objavljeno: 06.11.19 u 21:07

U prvim mečevima Lige šampiona, viđeno je pet golova. Ono što je najviše zanimalo navijače Crvene zvezde, jeste duel „B“ grupe u Minhenu, između Bajerna i Olimpijakosa.

Oči navijača Crvene zvezde bile su uperene u Minhen gde je slavio Bajern sa 2:0.

Bajern – Olimpijakos 2:0

Mučio se domaćin u prvom poluvremenu, ali je na kraju slavio. Gosti su čuvali mrežu sve do 65. minuta kada je odličan centaršut Kingslija Kolmana iskoristio najbolji strelac tima iz Minhena Robert Levandovski i preciznim šutem iz blizine slomio otpor gostiju iz Pireja.

Ubrzo zatim i Gnabri je mogao da reši sve dileme, ali je klizećim startom poslao loptu pored stative. Do kraja meča, Bavarci su sačuvali stečenu prednost i „učinili“ veliku uslugu Zvezdi, u borbi za ostanak na evropskoj sceni.

U finišu meča, trijumf domaćina potvrdio je Ivan Perišić koji je posle kontre silovito iz blizine zakucao loptu u mrežu Pirejaca za konačnih 2:0.

Lokomotiva – Juventus 2:1

U grupi „D“, Juventus je slavio protiv Lokomotive 2:1 u poslednjim sekundama. Stara dama je do vođstva stigla već posle četiri minuta igre. Slobodan udarac izveo je Ronaldo, lopta je od siline udarca prošla kroz ruke i noge golmanu Giljermeu, po fanovima Portugalca je već prešla gol-liniju, ali je natrčao Aron Remzi i potvrdio pogodak, „ukravši“ majstoriju Kristijanu.

Poveli su „Bjankoneri“ već u četvrtom minutu. Ipak, samo osam minuta kasnije, Lokomotiva dolazi do izjednačenja, strelac je bio Mirančuk.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, gledali smo izjednačen meč u Moskvi i delovalo je da će rivali podeliti bodove, da bi u trećem minutu nadoknade Daglas Košta doneo pobedu „Staroj dami“, kao i plasman među 16 najboljih.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter