0
Domaći fudbal

FRED: Partizan je defanzivna ekipa koja će čekati šansu iz kontranapada!

Objavljeno: 06.11.19 u 13:55

Partizan u četvrtak od 21 čas igra meč grupne faze Lige Evrope protiv Mančester junajteda na ‘Old Trafordu’, a svoja očekivanja izneo je vezista ‘crvenih đavola’ Fred.

Brazilac je zadovoljan partijom koju je Junajted pružio u Beogradu, ali je iznenadio svojom konstatacijom da je Partizan defanzivna ekipa koja čeka kontranapade.

– Partizan je jako kvalitetan tim, vrlo su dobri. Osećali smo to u svakom trenutku. Međutim, mi smo odigrali dobar meč i na kraju pobedili u Beogradu. Ovde, na našem stadionu neće biti mnogo drugačije. Siguran sam da ćemo se nameriti na defanzivnu ekipu koja će šansu tražiti u kontranapadu. Zbog toga moramo da preduzmemo sve mere predostrožnosti – istakao je Fred.

Brazilac je bio jedan od junaka pobede Mančester junajteda nad Astanom.

– Čoveće to je bilo sjajno. Navijači su pevali i podržavali nas čitav meč. Sjajno je iskustvo igrati za Junajted u Evropi. Zbog toga moramo da priznamo sebi da nas protiv Partizana očekuje jako težak meč. Izađemo na teren i pobedimo – zaključio je Fred.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter