0
Evrokupovi

ATOMSKA BOMBA NA POMOLU: Venger se vraća iz penzije u velikom stilu!?

Objavljeno: 06.11.19 u 16:49

Istakao je nedavno u razgovoru sa medijima Arsen Venger da uživa u pauzi, ali da razmišlja o povratku fudbalu, a izgleda da će se vratiti u velikom stilu!

Mediji su danas preneli mogućnost da bi prekaljeni stručnjak mogao da preuzme Bajern iz Minhena, a s obzirom da su već trojica trenera odbila Bajern, ta najava postaje sve realnija, a i sam Francuz ne odbacuje mogućnost dolaska u Minhen.

Venger je jedan od kandidata za trenera Bajerna, koji je otpustio Nika Kovača posle poraza od Ajntrahta 1:5 u Bundesligi.

Podsetimo, ranije je nemački šampion pokazao interesovanje za trenera PSŽ-a, Tomasa Tuhehla, koji ih je ‘odjavio’potom je Ralf Rangnik bio kandidat za klupu, ali je odbio razgovore sa Bavarcima. Treća takođe nije bila sreća jer je Erik ten Hag odbio mogućnost da napusti Holandiju pre kraja sezone.

Novinari engleskih medija upitali su Vengera da li razmišlja o povratku.

Svi koji su se bavili trenerskim poslom mogu vam reći isto. Nedostaje vam intezitet, neke stvari vam nedostaju, a neke ne. Fudbalske utakmice, pobeđivanje u mečevima, pripremanje ekipe za utakmicu, zadovoljstvo i deljenje emocija. To je nešto što vam nedostaje – preneo je Skaj reči nekadašnjeg trenera Arsenala.

Venger je prošle godine, posle 22 godine napustio Arsenal i od tada je bez posla. Svojevremeno je bio trener Nansija, Monaka i Nagoje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter