3
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

ZVEZDA IMA JEDAN CILJ – MRKELA: Ko to ne shvata ne može da radi u klubu! Mnogi se nisu dobro proveli na ‘Marakani’

Objavljeno: 05.11.19 u 17:39

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je da je cilj da ekipa i u drugom delu sezone igra u Evropi i izrazio nadu da će se to i dogoditi.

Crvena zvezda je konkurentna u B grupi Lige šampiona i posle tri gola, ima tri boda. Nalazi se na bod od drugog mesta koje zauzima Totenhem i tri boda od prvog koje zauzima Bajern iz Minhena, dok od ‘bratskog’ Olimpijakosa ima dva boda više.

Zvezdu očekuje duel protiv Totenhema sutra od 21 čas na stadionu ‘Rajko Mitić’ gde bi eventualnom pobedom crveno-beli mogli da naprave veliki korak ka proleću u Evropi.

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela govorio je za Zvezda TV o aktuelnom momentu u klubu.

– Prošle godine je cilj bila grupna faza Lige šampiona, a ove sezone želimo dalje, da prezimimo u Evropi. Nadam se da ćemo to i ostvariti – rekao je Mrkela.

Crvena zvezda ‘prvu meč loptu’ ka proleću u Evropi ima sutra.

– Igramo sa jednom od najboljih ekipa na svetu. Zadatak onih koji rade u Zvezdi je da budu bolji od drugih. Bilo ko da dođe na Marakanu ne može sa sigurnošću da tvrdi da će pobediti, zvao se on i Totenhem. Ovde se mnoge ekipe nisu dobro provele. Nadam se najboljem ishodu – naveo je Mrkela.

Istakao je da sutra očekuje znatno drugačiju od prthodne u kojoj je Crvena zvezda poražena 5:0 u Londonu.

– Zaista je bilo dobrih perioda igre, naročito kod 2:0, kada smo mogli odvedemo utakmicu na drugu stranu. Bilo je i loših stvari, što je rezultiralo nepovoljnim rezultatom. Na nama je to da smanjimo jer se na ovom nivou svaka greška kažnjava golom – kazao je Mrkela.

Po njegovim rečima, Zvezda ima jedan cilj, a to je da bude bolja od drugih.

– Ko to ne shvata, ne može ni da radi u Zvezdi. Postavili smo ciljeve od samog početka, oni su visoki. Zvezda svake godine mora da bude ta koja osvaja titulu, a navijači očekuju i igru u Evropi – rekao je Mrkela.

0
0

3 Komentara

  1. Srki, u pravu si u jednu ruku ali šta bi ti rekao da je Ajaks sa 80% svoje dece ušao u prve 4 ekipe prošle LŠ a da je Slavija Prag, sinoć igrala nerešeno u Barseloni?! Znači, najvažnija je dobra fizičko taktička priprema! Ništa nije potrebno osim hrabrosti i ne treba se oslanjati na sreću, jer je ona veoma nepouzdana! A, naš trener čim počne utakmica on počinje da svira trubu u prazno, od straha, to se vidi po pokretu i grimasama njegovih usana!

    0
    0
    Odgovori
  2. Mito, zaista su ti ciljevi veoma visoki! Seti se samo gostovanja u grupnim fazama LŠ, gde je Milojević ostvario sledeće reazultate, prošle i ove godine dosada: (PSŽ 1:6. Liverpul 0:4. Napoli 0:3, Bajern 0:3 i Totenhem 0:5, uz gol razliku od 1:21)! Da li se Milojević ovakvim rezultatima uklapa u visoke ciljeve?!

    0
    0
    Odgovori
    • Budimo realni, svi timovi od kojih smo gubili su vrh svetskog fudbala, ulažu ogroman novac u igrače i Zvezda zaista nije imala tu sta da traži. Moramo se zadovoljiti i ovim uspesima, pozdrav!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter