0
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda/Nikola Mitić

SONA U BEOGRADU DOČEKALE LEPE VESTI: Gomeš operisan, a fudbaler Totenhema pomilovan!

Objavljeno: 05.11.19 u 20:06

Jeziva scena viđena je u meču Evertona i Totenhema, kada je posle neopreznog starta veziste gostiju Hjona Min Sona, portugalskom reprezentativcu Andre Gomešu slomljen skočni zglob.

Tom prilikom je dobio crveni karton. Neutešni Son je u trenutku isključenja, u suzama napustio stadion, znajuću šta je uradio, pa je pomoć da prevaziđe stresnu situaciju potražio kod klupskog psihologa. Ova odluka znači da će Poketino moći da računa na Sona već u narednom meču Premijer lige protiv Šefild junajteda.

Po dolasku u srpsku prestonicu Koreanca su dočekale baš lepe vesti.

Prvo je saopšteno da je Andre Gomeš nakon uspešne operacije zgloba izašao iz bolnice, a nešto kasnije i da je nezavisna komisija Premijer lige poništila taj crveni karton zadobijen u nedelju.

Totenhem se žalio na tu odluku koja je značila i automatsku suspenziju na tri meča i Son će moći da nastupi u subotu na meču 12. kola Premijer lige protiv Šefild junajteda.

– Hjung Min Son može da nastupa za Totenhem u naredne tri utakmice, nakon što je nezavisna komisija uvažila žalbu na neopravdano isključenje igrača. Napadač je tada dobio crveni karton zbog preoštre igre tokom utakmice sa Evertonom – objasnili su iz ovog tela.

FOTO: Crvena zvezda/Nikola Mitić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter