0
Evrokupovi

SENZACIJA: Slavija nosi bod sa ‘Nou Kampa’ u Prag, Kolar heroj! Poraz Banetovog Zenita!

Objavljeno: 05.11.19 u 21:12

Dve utakmice 4. kola Lige šampiona odigrane su u terminu 18.55, a senzacija je viđena u Španiji

Fudbaleri Slavije iz Praga napravili su veliko iznenađenje na Nou Kampu gde su odigrali bez pogodaka sa ekipom Barselone.

Katalonci su meč počeli napadački i u nekoliko navrata pretili su preko Mesija, a Argentinac je sredinom prvog dela igre pogodio i prečku. Nakon njega, pokušao je i Pike, ali je taj pokušaj sjajno sprečio golman gostiju Kolar.

Česi su čak uspeli i da postignu gol u drugom minutu nadoknade poluvremena, međutim on je poništen zbog ofsajda.

Držali su se momci iz Praga pre svega zahvaljujući Kolaru, njegova mreža se jeste tresla, ali i taj pogodak Vidala bio je poništen.

Ulaskom Fatija Katalonci su živnuli, pa je tako supertalentovani Španac sjajnim dodavanjem omogućio Mesiju da stigne do veoma izgledne šanse, no sjajni Kolar je ponovo „spustio rampu“.

Slavija je do kraja meča sačuvala svoju mrežu hrabrom igrom i tako napravila veliko iznenađenje.

Zenit – Lajpcig 0:2

Nemci su od samog početka meča ušli u meč napadački i stavili do znanja da kući nose sva tri boda. 

Nemci su od samog početka meča preuzeli terensku inicijativu, pa su tako i postigli gol u 14. minutu koji je ipak poništen nakon VAR asistencije.

Rusima to nije pomoglo, ređali su se napadi dve ekipe, ali se na odmor otišlo sa prednošću „bikova“ koji su u poslednjim trenucima prvog poluvremena poveli lepim golom Dijega Dema sa distance.

Pokušavali su Bane Ivanović i saigrači da stignu do izjednačenja, u drugom poluvremenu zapretio je i Azmun, ali je svaku dilemu praktično otklonio Marsel Sabicer koji je golom krunisao lepu akciju Lajpciga u 63. minutu meča.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter