8
Domaći fudbal

RADOMIR ANTIĆ: Gledam šta se dešava, te penale i suđenje u Superligi… Mene to mnogo boli!

Objavljeno: 05.11.19 u 10:22

Bivši selektor Srbije dotakao se i rada aktuelnog selektora ‘orlova’ Ljubiše Tumbakovića i sukoba koji se nedavno pojavio sa Lukom Jovićem.

Antić smatra da Tumbaković nije na pravi način pristupio problemu koji se pojavio, a potom je i obrazložio.

– Tumbaković bi kao čovek fudbala trebalo da više vodi računa o tome kako se rešavaju problemi u reprezentaciji. Ne radi se to preko medija… Po ko zna koji put bavimo se sporednim, a ne konkretnim problemima – rekao je Radomir Antić u izjavi za ‘Kurir’ i dodao:

– Neverovatno je da se kod nas neke stvari ponavljaju. Znam o čemu se radi i kuda sve to vodi, ali ne želim da učestvujem u tome.

Ako neko ume da stvori dobru atmosferu u nacionalnom timu, to je onda Antić.

– Pokazao sam da se kod nas nešto može napraviti, iako je bilo mnogo gore nego što je sada. Pitate se kako je meni uspelo, a drugima nije. Zato što sam pravio ambijent na bazi povratne komunikacije. Dobri igrači ne podrazumevaju i dobar tim. Opet, dobra atmosfera uvek pravi i daje dobar rezultat. Kvalitetna analiza problema je pola rešenja istog. Krajnje jednostavno.

Antić se dotakao i dešavanja u Superligi Srbije

– Gledam šta se dešava u Superligi Srbije, gledam te penale, suđenje, celokupan ambijent na utakmicama… Mene to mnogo boli – rekao je, a potom spomenuo i prekide na utakmicama njegovog bivšeg kluba Partizana.

– Svaka Partizanova utakmica bila je do sada prekinuta. To nije u skladu s velikom istorijom takvog kluba. Kako se ti problemi rešavaju – ne znam, ali to je naša realnost. To nije dobro – podvukao je bivši trener Reala, Atletika i Barselone.

0
0

8 Komentara

  1. Antic prica o penalima zvezde a ne o jednom partizanovom. Zamo svi da je zvezda neregularno osvojila desetak bodova amozda i vise. Klubovi i igraci jednostavno znaju da ne mogu protiv zvezde i sudije i sud. Organizacije alad sve to zataji onda neki golman ili igrac poce da izigrava marsovca i sve si dodje kako zeli terza

    0
    0
    Odgovori
    • A ko ste to vi „Svi“? Ti, Pantic, Profesor, jel ima jos neka budala? Da je postenja u ovoj ligi, Zvezda bi imala 16 bodova viska. I to samo zbog kradje u derbiju, kad je Zvezdi ukraden regularan gol. Da ne ulazim u ostale detalje, ne moze bas sve da stane!

      0
      0
      Odgovori
  2. ANTICU ,NAJVECI KTIVCI SU
    UPRAVA PARTIZANA I FSS.
    JEDNI DILUJU SA VODJAMA
    JUGA A FSS SA ZVEZDOM.
    MOJ ANTICU ZNAS DA TU
    FUDBALA NEMA.

    0
    0
    Odgovori
    • Uprava Partizana ne vodi takmicenje vec FSS-a u njemu i u klubu koji kaze da je stub srpstva sve sami kriminalci, tako da Tole nije tu i i zna se ko sada i ciji kriminalni crveno beli klan vlada u fudbalskoj Srbiji

      0
      0
      Odgovori
  3. Video i Antara penal Partizanu protiv Vojvodine. Sta da ti kazem, bilo je toga i kad si bio selektor kod Toleta, onda valjda nisi smeo ili nisi hteo da se oglasavas na ovakav nacin.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter