0
Domaći fudbal

FOTO: Twitter / Tottenham Hotspur

PROŠLI PUT STATIVA, SADA SE NADA GOLU – KEJN: Nadam se da ću biti uspešniji u meču sa Zvezdom nego protiv Partizana!

Objavljeno: 05.11.19 u 18:56

Fudbaleri Totenhema doputovali su u Beograd gde će uskoro obaviti trening pred sutrašnji meč. Pre toga održana je pres konferencija.

Iako je najavljeno da će meč propustiti zbog povrede, medicinska ekipa Totenhema nakon većerašnjeg treninga doneće konačnu odluku o tome hoće li napadač sutra nastupati.

– Osećam se dobro, videćemo kako će biti nakon večerašnjeg treninga – rekao je Kejn na konferenciji za medije na stadionu ‘Rajko Mitić‘.

Ovo neće biti prvi put da Kejn igra u Beogradu u jesen 2014. godine sa Totenhemom nastupao je protiv Partizana u Ligi Evrope.

Sećam se dobro tog meča i prethodnog gostovanja u Beogradu. Tada sam pogodio stativu, nadam se da ću sada biti uspešniji – istakao je Kejn.

Kejn se nedavno u reprezentativnoj selekciji susreo sa rasizmom u duelu sa Bugarskom, a kao i uvek u ovom delu Evrope, englezi potenciraju rasizam na stadionu u Beogradu.

– Nadam se da neće biti rasizma. Ako ga i bude, verujem da postoji protokol koji ćemom da poštujemo – rekao je Kejn.

Na pitanje kakav ambijent očekuje rekao je da će biti skoncentrisan na teren.

Nadam se da ćemo sutra pobediti. Čuo sam od dosta igrača da će atmosfera biti fenomenalna, ali moraćemo da budemo koncentrisani samo na teren. Zvezda je imala neke dobre šanse u Londonu na 1:0 i zbog toga moramo biti oprezni – zaključio je Kejn.

FOTO: Twitter /
Tottenham Hotspur

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter