1
Evrokupovi

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić

MILOJEVIĆ PRED TOTENHEM: Znajući Poketina nešto će pripremiti, a videćete sutra šta smo mi…

Objavljeno: 05.11.19 u 13:28

Na konferenciji za medije uoči vrlo važnog meča Lige šampiona protiv Totenhema, trener Crvene zvezde Vladan Milojević je najavio da će biti potpuno drugačija utakmica nego u Londonu.

U prvoj utakmici pre dve nedelje rezultat je bio 5:0 u korist engleskog velikana, stoga je Milojević bio pun poštovanja kada je govorio o vicešampionu Evrope.

– Totenhem je dobar tim koji zna šta hoće. Sa trenerom Poketinom koji je sve to lepo složio. Nadam se da će moji momci izaći na teren i odigrati dobru utakmicu – poručio je Milojević i dodao:

– Izvukli smo pozitivne pouke, dosta toga smo naučili. Biće drugačija utakmica. Videćete sta smo spremili.

Velika snaga Crvene zvezde biće vatrena podrška zvezdaša na stadionu ‘Rajko Mitić’. Meč se igra u sredu od 21 sat.

– Mi smo drugačija ekipa kad igramo pred našim navijačima gde je velika energija. Igramo protiv jakog protivnika, a na nama je da pišemo istoriju.

Očekuju li se iznenađenja?

– Analizirali smo njihovu igru iz Atine, ali utakmice se razlikuju i sve što ste predvideli pada u vodu. Znajući Poketina oni su sigurno nešto spremili. Videćemo sutra šta…

Milojević će startnu postavu jasnije imati u glavi posle današnjeg treninga.

– Videćemo danas trening, imamo neke probleme. Ne bih da otkrivam. Sa Gobeljićem je bolja situacija, Vukanović je pod znakom pitanja – rekao je Milojević i dodao da sutrašnji meč ne bi poredio utakmicu sa Liverpulom.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Darko Noveski

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter