0
Domaći fudbal

MAURISIO POKETINO: Veoma poštujemo Crvenu zvezdu, čuo sam dosta o atmomsferi na ovom stadionu!

Objavljeno: 05.11.19 u 19:43

Uvertiru pred veliki meč protiv Totenhema na stadionu ‘Rajko Mitić’ napravili su fudbaleri Totenhema.

Pred trening na stadionu u Ljutice Bogdana održana je pres konferencija gostiju iz Londona, a na njoj je Maurisio Poketino izneo svoja očekivanja pred meč. Šta je rekao Hari Kejn pročitajte na ovom linku.

Sećamo se 2014. godine i meča Partizana protiv Totenhema, tada je Poketino počeo svoju odiseju sa londonskim timom, a sada bi mogao i da je završi nakon gostovanja u Beogradu.

– Nadam se da niste u pravu. Imam još tri godine ugovora i voleo bih da ostanem do kraja – kroz osmeh je rekao Argentinac na konferenciji za medije.

Paralela između Totenhema i Liverpula postoji. Prošle godine Liverpul je na ‘Rajko Mitić’ stadionu gostovao kao vicešampion Evrope, ove godine je to londonski tim. Pevci su savladali Crvenu zvezdu u Londonu sa 5:0, a Liverpul sa 4:0, a ‘crveni’ su dve nedelje kasnije poraženi u Beogradu. Nadaju se domaći da mogu da ponove taj uspeh.

– Mislim da će ovo biti nova, drugačija atmosfera za moje igrače. Videli smo da je Liverpul izgubio ovde i jako poštujemo Crvenu zvezdu. Voleo bih da se pokažemo u pravom svetlu baš zato što sam mnogo toga čuo o atmosferi na ovom stadionu – istakao je Poketino.

Očekivalo se da će Totenhem doći bez Kejna i Sona, obojica su večeras u Beogradu.

– Svima u Totenhemu nam je žao zbog Sona, ali sada je dobro. Bolje se oseća i spreman je da ponovo igra. Naravno, žao nam je i protivničkog igrača i želimo mu brz oporavak – rekao je Poketino.

Sa ekipom je i Danac Eriksen, koji se letos dovodio u vezu sa Real Madridom, ali je ostao. 

– Kristijanova posvećenost nije drugačija nego kada je došao i ja sam zadovoljan. Ponekad se previše gleda koliko neki igrač ima do istoka ugovora. On je bio povređen i zato smo ga odmarali neko vreme, ali zadovoljan sam njim – zaključio je Poketino.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter