0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina / Jelena Grlić

GEMOVIĆ: ‘Opekao’ nas je poraz od Partizana, očekujem reakciju tima

Objavljeno: 05.11.19 u 14:12

Dok se utisci sa derbija protiv Partizana polako arhiviraju, fudbaleri Vojvodine treniraju u FC „Vujadin Boškov“ i pripremaju se za utakmicu protiv Mačve.

Za razliku od meča u Beogradu, u kojem je uloga favorita bila na strani domaćina, u Šapcu će taj epitet poneti crveno-beli, koji su rešeni da prethodni poraz što pre zaborave i ostvare pobedu kojom bi se, u najmanju ruku, zadržali na trenutnoj trećoj poziciji na tabeli.

U derbiju protiv Partizana, na oko 30 minuta pre kraja meča, šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović je trostrukom izmenom pokušao da preokrene tok utakmice, pa je tako šansu pružio i Miodragu Gemoviću (24), ali ni to nije pomoglo Voši da izbegne poraz. Ipak, prema Gemovićevim rečima, od prevelikog tugovanja „stara dama“ neće imati nikakve koristi.

– Mislim da smo u dobrom sastavu izašli na teren protiv Partizana, ali realno gledano, oni su ipak bolja ekipa od nas. Možda baš nije trebalo i nismo smeli da primimo toliko golova, ali više od poraza svakako nismo zaslužili – ističe Gemović.

On je letos stigao u ekipu Vojvodine iz šabačke Mačve, a u Vošinom dresu je do sada postigao dva gola i ostvario jednu asistenciju.

– Ja sam više nego zadovoljan svojim dosadašnjim boravkom u Novom Sadu i načinom na koji su me prihvatili trener, saigrači, predsednik i sportski direktor. Mnogo mi se sviđa i Novi Sad kao grad, a Vojvodina je preozbiljan klub, te sam svoj dolazak u nju upravo tako i shvatio. Očekujem i verujem da ću mnogo bolje partije početi da pružam tek nakon zime, kada prođem pripreme sa ekipom, te verujem da ću ukazano poverenje još više opravdati na proleće – kaže Gemović.

U narednom kolu, Vojvodina će u subotu gostovati ekipi Mačve, a baš protiv Šapčana, u prvom kolu ove sezone, on je postigao svoj prvenac u crveno-belom dresu.

– Mačva je ekipa za koju znam kako diše. Iako su poslednji na tabeli, to je vrlo nezgodan tim, a o tome svedoči i bod koji su u prošlom kolu osvojili protiv Čukaričkog. S druge strane, nas je „opekao“ ovaj poraz od Partizana i zato verujem da ćemo sa mnogo više energije i u najjačem sastavu ući u ovaj meč, te da ćemo prethodno igru Mačve vrlo precizno analizirati. U svakom slučaju, ići ćemo na pobedu i ja iskreno verujem da ćemo je i ostvariti – rekao je Gemović.

Utakmica između Mačve i Vojvodine u Šapcu igraće se u subotu, sa početkom u 14 časova.

FOTO: FK Vojvodina / Jelena Grlić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter