5
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

POVEĆAVAJU SE ŠANSE ZVEZDE: Totenhem bez Kejna i Sona u Beogradu!?

Objavljeno: 04.11.19 u 20:40

Dok ne sleti avion iz Londona u Beograd neće biti jasno da li će se dve zvezde Hotspura pojaviti na stadionu ‘Rajko Mitić’, po nezvaničnim informacijama neće.

Kako HotSport nezvanično saznaje, Totenhem bi u Beograd mogao da doputuje bez svoje prve dve vedete, junaka pobede nad Crvenom zvezdom 5:0, Harija Kejna i Song Hjong-Mina. Razlog tome su jak virus koji danima kosi fenomenalnog napadača Harija Kejna i emotivni slom Korejca koji je juče teško povredio Andrea Gomeša i zaradio crveni karton.

Da naša vest, ponavljamo nezvanična, nije prazna potvrđuju i pojedini mediji na ‘ostrvu’ koji takođe napominju ova dva razloga kao moguće odsustvo Kejna i Sona. Takođe, ‘Football.lodon’ javlja da će u Beograd doputovati Jan Vertongen i Erik Lamela koji su propustili duel u Liverpulu protiv Evertona.

Oni u napadu ‘pevaca’ predviđaju Lukasa Moru, mada bi kao iznenađenje mogao šansu da dobije i mladi Troj Perot, kom je 17 godina.

Na tragu informacije; Mirko Marković

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

5 Komentara

  1. Da li si ti dečko normalan? Pogledaj šta je Milojević uradio, pogledaj rezultate, pogledaj njegov učinak u Zvezdi. Tri godine za redom gledaš najbolje svetske klubove na Mari, šta očekuješ ti, da melješ Totenhem i ostalu elitu? Mnogo očekuješ. Ćuti i uživaj, ili ti je ipak lepše da 10 godina ne igramo evropu i na klupi gledaš razne Jankoviće, Sa Pintoe, Prosinečke, Grofove i ostale?

    0
    0
    Odgovori
    • “Pogledaj šta je Milojević uradio, pogledaj rezultate, pogledaj njegov učinak u Zvezdi”- između ostalog reče Stefan. Ali, poznat je taj oftalmološki fenomen tzv. “Stefanov paradoks”, jer se Stefan kao heroj slobodne misli može uporediti sa Filipom Višnjićem. Njih vezuje jedna zajednička osobina, samo znaju da guslaju a nikada nisu gledali fudbal! Jer da je Stefan gledao fudbal znao bi da je Milojević ostvario impozantne rezultate u gostima u LŠ, prošle i ove godine (do sada): PSŽ 1:6. Liverpul 0:4. Napoli 0:3, Bajern 0:3 i Totenhem 0:5! Zaista sjajan učinak, uz gol razliku od 1:21 i “nula” bodova!

      0
      0
      Odgovori
  2. Džaba je sve to! Može Totenhem doći u Beograd i sa mlađim kadetima a Zvezda ih neće pobediti, jer na klupi ima Milojevića dokazanog trenera- kukavicu! Taj trener nije za protekle 2 (dve) godine uspeo da uspostavi jednu snažnu i brzu igru sa, sa presingom i žarom na terenu, pa kako možemo sada očekivati pobedu protiv Totenhema! Budimo realni!

    0
    0
    Odgovori
      • Ne čine život teškim usponi i padovi. Teškim ga čine budale! Tvoje bulevarsko lupetanje je tipično za provincijalni duh sa poremećenim sistemom vrednosti, kada si u stanju da braniš ono što je neodbranjivo a to su rezultati doktora Milojevića u gostima (PSŽ 1:6. Liverpul 0:4. Napoli 0:3, Bajern 0:3 i Totenhem 0:5, uz gol razliku od 1:21)!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter