0
Evropske lige

POSLE HOROR STARTA: Gomeš operisan, sledi rehabilitacija!

Objavljeno: 04.11.19 u 22:45

Dobre vesti sačekale su Andrea Gomeša, ali i sve navijače Evertona nakon prvih analiza lekara u Engleskoj. Portugalac je vrištao od bolova nakon starta Son Hjung Mina, ali će očigledno proći bez posledica.

Gomeš je u finišu nedeljnog susreta ušao u duel sa Sonom, potom je na njega naleteo Serž Orije i polomio mu nogu, pa je Andre hitno operisan.

Portugalac će prvi period oporavka proći u bolnici, a onda kreče rehabilitacija, navode iz Evertona i konstatuju da je „sve prošlo veoma dobro“.

– U Andreovo ime se zahvaljujemo svim Evertonovim navijačima i članovima šire fudbalske porodice koji su uputli poruke podrške posle jučerašnjeg meča – navodi se između ostalog u saopštenju.

Gomešovi saigrači Dženk Tosun i Fabijan Delf su bili šokirani njegovom povredom, a Tosun je rekao da bi radije izgubio 5:0 nego da se onakva povreda desi bilo kome.

– On je jedan od braće, neko za koga zaista brinemo, teško je to opisati rečima, što ranije stupimo u kontakt, to bolje. Ono je bilo teško gledati – rekao je Delf.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter