7
Domaći fudbal

POČINJE ‘ZVEZDA TV’: Terzić – pre pet godina smo predstavili trenera u mraku, a sada predstavljamo dragulj!

Objavljeno: 04.11.19 u 13:41

Koktelom na stadionu ‘Rajko Mitić’ Crvena zvezda je javnosti predstavila najnoviji projekat ‘Zvezda TV’.

Pred mnogobrojnim novinarima i prijateljima kluba, kao i prvotimcima Crvene zvezde javnost je zvanično upoznata sa crveno-belom televizijom koja sa programom kreće sutra od 12.00 časova. Za početak ‘Zvezda TV’ emitovaće se putem Telekovomog ‘MTS TV’.

Direktor kluba Zvezdan Terzić obratio se okupljenima i sa ponosom govorio o novom Zvezdinom projektu.

– Ispunjem ponosom danas stojim pred vama na otvaranju novog dragulja FK Crvena zvezda, ‘Zvezda TV‘, čime Crvena zvezda staje rame uz rame sa najvećim timovima sveta – istakao je Terzić i podsetio na ne tako davnu prošlost:

Pre pet godina stajali smo sprat više i predstavili novog trenera u mraku. Tražio sam vam samo vreme, ono je teklo, a Crvena zvezda je pred trećom uzastopnom titulom, tri puta igramo grupnu fazu evropskih takmičenja, od toga dva puta igramo Ligu šampiona. Sada će svaki zvezdaš imati pogled ka svom voljenom klubu kroz klupsku televiziju – rekao je Terzić.

Na svečanom otvaranju prisustvovale su brojne Zvezdine legende poput Dragana Džajića, Duleta Savića, Miloša Šestića i Zorana Filipovića, kao i predsednik FSS Slaviša Kokeza, prvi čovek KK Crvena zvezda Nebojša Čović… 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

 

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Darko Noveski

0
0

7 Komentara

  1. Xaxaxa bleda kopijo, uvek kaskate, u svemu vam dajemo smernice i jedan velik klub godinama već ima TV……a vi sad govorite o tome…..nisi ti imao viziju pre pet godina nego si imao ulazak av u prostorije kluba koji ti je obećao ti znaš šta već i na tim krilima ti tj vi jasete….inače tvoja vizija je jaka kao i tvoj doktorat xaxaxa

    0
    0
    Odgovori
    • Hahahaha dta imate??? Hshshaaa ne nisi ti glup nego ti toliko verujes u tvoju neku mastu pa onda ni nd vidis realnost.

      To sto vi imate mi smo imali ihaa haaj pre vas. I to sto vi imate a mislite da je ovo sto smo mi danas dobili uopste nije TV i nije isto.

      0
      0
      Odgovori
  2. Koliko god neko mrzeo terzica i imao lose miljenje o njemu,moze samo da mu skine kapu za ono sto je napravio u Zvezdi za ove godine.Svako ko ima gram mozga u glavi vidi se da se covek razume u sport zvani fudbal.Prvo je radio dobar posao u OFK Beogradu koji je bio standardan superligas i izbacio mnoge igrace/reprezentativce,zatim u FSS takodje a sada i u Zvezdi.Od potpuno izumrlog kluba kakav je Zvezda bila uz narusavanje tadasnjih ljudi radi Partizana,covek je uspeo da je postavi na zdrave noge,da redovno igra Evropu,osvaja titule i veoma dobro zaradjuje na transferima,od igranja Evrope itd.Maltene ceo tim je ostao na okupu,dug se smanjuje,stadion se modernizuje,pomazu se drugi klubovi naseg sportskog drustva,evo sada i televizija pocinje sa radom.Zaista rezultat za divljenje s’obzirom na stanje u kakvom smo bili. Bilo bi cudno da Zvezda ne smanjuje dug posle tolikih prihoda u zadnje tri godine (preko 130 miliona eura). I verujte mi da sve vise imam osecaj da mu je neko opasno smestio to za interpol tada,ne bi li ga sklonili iz FSS-a a postavili Toleta i tada je pocelo urusavanje i Zvezde i reprezentacije jer su se u istu gurali igraci Partizana.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter