2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MARKO MARIN: Nije Kejn tu, ali jeste Moura! Sve je na ovoj utakmici! Son možda neće ni igrati!

Objavljeno: 04.11.19 u 18:00

Kapiten Crvene zvezde Marko Marin govorio je danas za medije na otvaranju Zvezda TV-a o duelu sa Totenhemom u sredu od 21 čas.

Veoma važnih 90 minuta je pred šampionom Srbije. Sat i po vremena kojih bi moglo da trasira put Crvene zvezde ka proleću u Evropi. O predstojećem duelu sa Hotspurima i ‘opasnosti’ izostanka Harija Kejna govorio je Marko Marin.

– Dobro znamo svi šta Hari Kejn znači za tu ekipu, ali videli ste šta je Lukas Moura uradio za tu ekipu, on ih je uveo u finale Lige šampiona. Tako da ne znam koliko je to dobra vest, za njih je naravano loša, mada ni mi ne volimo da čujemo da se neki igrač povredio. Nadam se samo da ćemo kući drugačije igrati nego u Londonu i iskreno se nadam da ćemo pobediti – počeo je priču Marko Marin.

Pre tačno godinu dana Crvena zvezda je sa 2:0 pobedila Liverpul, da stvar bude zanimljivija pred taj meč crveno-beli su takođe sa 2:0 pobedili Proleter u Novom Sadu.

– Ne bih imao ništa protiv da bude 2:0 kao pre tačno godinu dana protiv Liverpula. Ali, pred nama je teški 90 minuta, Totenhem se vratio u formu, imaju ogroman kvalitet što smo mi videli u Londonu, ali biće totalno druga utakmica. Sa našim navijačima kao vetar u leđa to je nešto drugo.

Marko Marin ne beži od činjenice da je ovo možda i odlučujuća utakmica za Crvenu zvezdu u borbi za proleće u Evropi.

– Sve je na ovoj utakmici. Idemo da rezultat bude pozitivan za nas, a posle ćemo videti šta ćemo i šta je potrebno za proleće u Evropi – jasan je bio Marin.

Prisetio se Marko Marin i gola koji je pre devet godina dao upravo Totenhemu u Ligi šampiona igrajući u dresu Verdera iz Bremena.

– To bi bilo veoma važno za mene. Svi smo pozitivni, gledali smo prvu utakmicu protiv Totenhema, videli smo gde smo pogrešili, dodatan podstrek je to što igramo ‘kući’.

FOTO: Nikola Mitić / Crvena zvezda

Prokementarisao je kapiten Crvene zvezde i utakmicu ‘pevaca’ sa Evertonom (1:1) odigranu juče popodne.

NAJBOLJE SPORTSKE VESTI PRATITE NA NAJPOPULARNIJOJ SPORTSKOJ INSTAGRAM STRANICI – HOTSPORT

– Imali su crveni karton, plus jedan šok zbog onog što se desilo na terenu, ali popdne imamo analizu, ja ne bih video to kao kiks protiv Evertona sa igračem manje.

A, onda o pogibejnom startu Sona, videlo se da je Korejac psihički pao posle horor povrede Andre Gomeša.

– Nije bilo namerno. Znam Sona iz Bundeslige, dobar momak, žao mi je bilo kada sam video kako je reagovao. Ne znam kako će on to podneti, da li će uopšte igrati – zaključio je Marin.

0
0

2 Komentara

  1. Marko, ti odlično razmišljaš ali si zaboravio jednu sitnicu da vam je trener dokazana nesposobna kukavica Milojević! Prema tome od povoljnog rezultata ni govora!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter