1
Domaći fudbal

GRME IZ INĐIJE: Ako smo tipovani za ispadanje iz Superlige neka se to javno kaže!

Objavljeno: 04.11.19 u 09:32

Meč između Inđije i Javora u 15. kolu Superlige Srbije pamtićemo po mnogo čemu, a najmanje po igri dva tima.

Pri rezultatu 2:1 za domaćina, u 63. minutu crveni karton je dobio Dimitrov, a potom i Bosančić u 76. Javor je najpre izjednačio na 2:2 preko Petkovića u 80. minutu, da bi potom u 90. minutu dosuđen novi penal za goste iz Ivanjice.

Nakon utakmice na sajtu Inđije umesto klasičnog izveštaja sa meča objavljeno je sledeće

– Odavno nije u Inđiji viđeno perfidnije suđenje jednog arbitra kao što je viđeno na Gradskom stadionu.

Taman se pomislilo da ne može gore od Novice Anđelovskog ( i da nepominjemo ostale), ali je to čovek u crnom iz Kragujevca danas demantovao na najgori mogući način. Odavno publika (inače pozorišna) u Inđiji nije ovako burno reagovala na klasičnu „pljačku“. Ime sudije nije vredno pomena, a nadamo se da će neko bar pocrveneti u Fudbalskom savezu Srbije. Ako je Inđija tipovana za ispadanje neka se to javno kaže, a ne ovako da iz utakmice u utakmicu to izgleda kao horor predstava. Još od Crvene zvezde se osilila sudijska organizacija na ovaj sremski klub, ničim izazvana. U prvih pet kola ovog prvenstva su očito zasmetali po njima „neočekivani“ rezultati Inđinčana gde su osvojili sedam bodova, od tada ni bod.

Javor-Matis je ispao taj tim sretnik koji ni po čemu nije učestvovao u raboti nego su se Ivanjičani borili za boje svog kluba, a ne nekog trećeg. Na žalost ovaj izveštaj je u potpunosti posvećen čoveku u crnom, kao primeru kako (ne)treba suditi na jednoj utakmici. I to elitnog ranga takmičenja – navedeno je na sajtu Inđije

0
0

1 Komentara

  1. Radnik – cz 0-5 uz fantastične poteze najpre golmana radnika, potom mega iznenadjenje i radnik dobija u Nišu 2-0…..ispratiolmo malo i ovo gde javor dobija uz pomoć protuve Nikolića, a slučajno je Javor naredni rival i domaćin c.zvezdi…..mislite o tome…..puno slučajnosti u svakom slučaju!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter